2015. december 21., hétfő

BALOG ZOLTÁN KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÉNT A KOSSUTH RÁDIÓBÓL SZÜNTETTE MEG A SZEGÉNYSÉGET

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2015.12.21.


Vannak még nagy magyar államférfiak. Ez derült ki ma reggel a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Balog Zoltán emberierőforrás miniszter legalábbis valamikor 7 óra tájban tett csodát, miniszteri principiumát kihasználva, amikor az  alábbiakat mondta:

"Ma már kizárt, hogy egy gyerek éhezzen Magyarországon; az oktatási intézményekben garantált a napi három étkezés, illetve biztosítottak a források a szünidei étkeztetésre is."

Azt mégse gondolhatjuk, hogy egy miniszter több tízezer embernek belehazudott volna a képébe, így minden bizonnyal pontban 7 órakor, de legalábbis Balog beszéde előtt több tízezer magyar gyerek gyomrának meg kellett telnie, sőt a téli szünetre elégséges ételnek kellett az otthonukban feltornyosulnia, hogy Balog szavai igazzá váljanak.

Tehát Balog vagy csodát tett vagy hazudott, és bár én bízom a kormány mágikus teljesítményében, mégiscsak számolni kell azzal az eshetőséggel is, hogy hazudott, és nem lettek egyik pillanatról a másikra jóllakottak az éhesek, nem melegedtek meg a fázók, és nem teltek meg az üres kamrák...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.