2015. december 13., vasárnap

MUNKAHELYI KIÉGÉS! TE MELYIK FÁZISBAN VAGY?

AZ ÉRTÉKŐRZŐ BLOG
Szerző: Értékőrző
2015.12. 12.




A munkahelyi légkör és a rutinszerűen végzett feladatok kiölik az emberből a kreativitást, és elveszik az életkedvét! A munkahelyünk a legfőbb oka annak, hogy a legtöbb ember egyfajta kötelezettségként tekint az életére, nem pedig úgy, mint egy ajándékra.
Ha túl sokáig maradsz a munkaerőpiacon, akkor előbb-utóbb a kiégéssel találod szemben magad. Ez a kiégés pedig az egész életedre hatással van! 

Az alábbiakban megosztom veled egy kiváló tanulmány tartalmát, ami hűen bemutatja a munkavállaló lelkiállapotának változását a legelső munkanaptól, egészen a kiégésig!
Az első fázis, a lelkesedés fázisa!
Amikor tele vagyunk még szép reményekkel és izgalommal! Büszkék vagyunk magunkra, hogy sikerült elhelyezkednünk, és még az újdonság erejével hat ránk a munka. Hajt minket a tudás iránti vágy! Nem sajnáljuk az időt és a fáradtságot, igyekszünk a legjobban teljesíteni, és élénk kapcsolatot tartunk a kollégákkal. Úgy érezzük, mindenre képesek vagyunk, mindent el tudunk végezni, és soha nem fáradunk el, a személyes igényeinket pedig háttérbe szorítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.