2017. január 31., kedd

A MAGYAR ALATTVALÓK CSAK ÚGY TÜNTETGETNEK, FÜTYÖRÉSZNEK? ÉS TE EZT TŰRÖD, VIKTOROV?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.01.30.



Na, emberek, akkor itt a néhány utcás zsákfaluban tökig fegyverben eltévedni képes miniszterelnöki magánhadsereg hivatalos állásfoglalása: márpedig csütörtökön, február 2-án nem lehet kifütyülni a Budapestre látogató fényességes-hatalmas orosz uralkodót a Kossuth-téren. A TEK a helyén van, és teszi a dolgát. Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök biztonságára hivatkozva a Parlament meglehetősen tág környékét 2017. február 2-án 00:00 órától legkésőbb 2017. február 2-án 24:00 óráig lezárja a Terrorelhárító Központ.

Szopnak, nyalnak, gombot varrnak, motoznak és elszállítanak mindent és mindenkit, aki/ami gyanús. Aki helyben lakik, talán átjut a kordonon, ha nagyon muszáj neki. Hajdu János intézkedése – amely ellen őintelligenciája szerint jogorvoslatnak nincs helye – nem meglepő, de legalább kicsit sem mulatságos. Úgy egyébként se, de arra való különös tekintettel nem, hogy az Együtt Pártnak érvényes területfoglalási engedélye van a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkára február másodikára, 18 órára. Bejelentett tüntetésen kívánnak tiltakozni az Orbán nevű Viktor és Vlagyimir Vlagyimirovics elvtárs virágzó barátsága ellen. Amennyiben Juhász Péterék szerint a mi szövetségesünk és jövőnk Európa, nem pedig az elnyomó, putyini Oroszország. Igen, ez az a Putyin, akitől – vélik a füttykoncertre invitálók – az illiberális kormányzást, a civilek vegzálását, a sajtószabadság korlátozását, a lopást, a családi vagyon gyarapítását tanulja szorgalmasan a mi sötét éjszakában ragyogó csillagunk.

Tehát nyugi van, ha a kézivezérelt TEK-en múlik, nem lesz füttyögés. Szerintetek hogy nézne már ki? Mit mondunk a baráti Orosz Föderáció egyszemélyes államvezetésének? Hogy a magyar alattvalók csak úgy tüntetgetnek-fütyörésznek? És te ezt tűröd, Viktorov? Na, ugye, hogy jobb megelőzni a bajt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.