2017. január 31., kedd

ELMENTEK TI A FRANCBA!

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2017.01.30.


A fél belvárost le akarja záratni Orbán elfuserált magánhadseregével, nehogy magyarázkodnia kelljen mesterének, Vlagyimir Putyinnak. Minket viszont nem hat meg a nagy készülődés, akkor is füttyel fogjuk jelezni, hogy eddig és ne tovább! Hogy miért is?

Orbán Viktor maga adta meg a választ erre:
"Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket.
Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely megmételyezte és tönkre tette országunkat. Nyugatos nép a keleti önkény hálójában. Ez a magyarok tragédiája, amelyet a XX. századi kommunizmus hozott a nyakunkra.
Kékcédulás választás, a szovjet felszabadítás hamis mítosza, a vas és acél országának lázas látomása, a munkásosztály hatalmáról és a Nyugat bukásáról táplált beteges propaganda.
A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz." 
"A szovjetek birodalma is a múlté. Eltűnt, de nem enyészett el nyomtalanul. Helyén ma egy életerős, újratatarozott keleti hatalom emelkedik fel. Izmosodik, terjeszkedik, újraéleszti és pártfogolja egykori híveit, Ukrajnától Közép-Európán át a Balkánig. A világ lassan ráébred, hogy a történelmi kihívást nem a kommunizmus előtti veszélyes eszmék újjáéledése jelenti, mert azok gyökerei alól a történelmi változások már kimosták a talajt. A nyugati világ számára a történelmi kihívást a keleti új rend gyarapodó erői jelentik, melynek leheletét, jelenlétét, kisugárzását már a bőrünkön érezhetjük."
Mi ez ellen a káros, antidemokratikus kisugárzás ellen védekezünk, és annak a putyini mintákra épülő maffiakormánynak adunk egy hangos vészjelzést, amelyet a kétszínű, hazug, egykori önmagának is ellentmondó Orbán Viktor vezet.

TEK fél belvárost lezáró intézkedése kapcsán pedig szintén egy orbáni idézettel válaszolnék - a politikai korrektség orbáni és bayeri mellőzésével - "aki ehhez a nevét adja, annak nem üzenek mást, csak csókolja meg a fenekem"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.