2017. augusztus 30., szerda

KISZORÍTJA A POLITIKÁT, ÉS BULVÁRRAL TÖLTI MEG AZ ATV-T A FIDESZ?

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.08.30.


Hajdú Péter az ATV harmadik embere (Isten és a Hit Gyülekezetét is vezető tulajdonos, Németh Sándor után) interjút adott a 24.hu-nak, ahol szépen és korrekten elmondta, hogy az az ATV, amit eddig ismertünk, meg fog szűnni. Méghozzá úgy, hogy a 2018-as választások után nem lesz rajta annyi közéleti és politikai tartalom.


24.hu: Állítólag az a terv az ATV-ben, hogy a választások előtt letekerik a politikai újságírást, és Demcsák Zsuzsa szerződtetése is ennek a folyamatnak a része. Igaz a pletyka?

HP: Nem. Választási évben mindenkit a politika érdekel, minél közelebb kerülünk a jövő tavaszhoz, annál több politikai, közéleti műsor kell. Azt gondolom, a választások után kell kivonni a politikát, hiszen, ha kétharmaddal nyer a Fidesz, a kutyát sem érdekli majd.
Persze a választásokig is változik már a műsorfolyam, ami jól mutatja, milyen irányba mozdul majd a csatorna. Mészáros Antónia ment az ATV Egyenes beszédből, jön helyette Demcsák Zsuzsa, aki lehet, hogy jó bulvárinterjúkat csinál, de politikai tudása és szakmai felkészültsége össze se mérhető Mészároséval. És lehet, hogy megy Rónai Egon is a kultikus baloldali hírműsorból.

24.hu: Rónai Egon is az? Csak mert hallani, az ő helyére is más jön.

HP: Nem beszélhetek belső információkról.

24.hu: Szóval kirúgják Rónai Egont?
HP: Nem, ez nem igaz. Egon szerintem egy jó brand.

Ez kicsit úgy hangzik, mint ha Rónai az érdemei elismerése mellett új pozícióba került volna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.