2017. december 6., szerda

TETSZETTEK VOLNA KIÁLLNI SÁNDOR MÁRIA MELLETT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.12.05.


Egy nap nem telt el azóta, hogy az illetékes papagáj elvtárs kiállt és beleröfögte a nagy magyar pusztába: ha az ellenzéken múlna, akkor az egészségügyi dolgozók nem kaphatnának béremelést.

De mert mint minden egyébre igaz, ez sem az ellenzéken múlik, ezért az ápolók, a mentőápolók, a szakorvosok, a mentőorvosok és a szakgyógyszerészek ezekben a napokban kapják meg a decemberi illetményükkel, azt a béremelést, amely egy több évig tartó sorozat részeként az egészségügyi dolgozókat érinti. Egy nap sem telt el, és megkapták, bazmeg! Olyan durván megkapták, hogy az elmúlt nyolc év adja a másikat.

Röviden a senkit nem érdeklő hír: a narancssárga papagájelvtársak által bőszen reklámozott béremelés – egy 10 éves munkaviszonnyal rendelkező műtős segéd esetében – annyit tesz, hogy emberünk tök ugyanannyit visz haza, mint a nagyfene emelés előtt. Bruttó 161 ezret, ami nettóban 107 ezer forintot jelent. Cserébe hálás lehet a kormánynak, amiért éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy az elmúlt nyolc év áldatlan örökségét jóvá tegye.

Szerintem semmi gáz nincs itt. Foglalkozzunk az igazán fontos kérdésekkel: megvédtük az országot. Minden idők legsikeresebb konzultációja zárult le az előző héten, minden korábbi részvételi rekord megdőlt, a meghosszabbított határidőig 2 332 755 kérdőív érkezett vissza, amelyek közül 2 154 264-et nyomtatott formában, további 178 491-et pedig az interneten töltöttek ki a Sorossal rommá zsibbasztott magyarok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.