2018. augusztus 1., szerda

VAJON MIKOR INDUL ÚJRA A SZABAD EURÓPA RÁDIÓ?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.08.01.


Szép jó estét mindenkinek! A mai napon a HírTv visszakerült a kormány kezébe, amely a hatalomátvétel percei óta örömtáncát járja. Riporterek és műsorvezetők tucatjai mondtak fel, vagy inkább lettek kirúgva, miközben több műsor is megszűnt egyik pillanatról a másikra. A HírTv újra Orbánék kezébe került, ami óriási örömet jelent minden “hazafi” számára. Kálmán Olga műsorának ismétlése helyett Orbán Viktor tusványosi beszéde került műsorra, ami pontosan megmutatja mire lehet számítani a mai naptól kezdve. A korábbi ellenzéki, kormánykritikus stílus egy csapásra tűnt el, hogy helyét az Echo Tv színvonalát is alulmúló fekália vegye át.

A hírcsatorna weboldalán többé nem láthatunk történeteket az összeomló egészségügyi rendszerről, sem a romokban lévő oktatási rendszerről. Nem lesznek többé otthonaikban megfagyott idősek, sem utcára került mozgássérültek, vagy hajléktalanok. Na, nem azért mert megszűnt volna a probléma, épp ellenkezőleg. A HírTv a kormány kezébe került, így ott mostantól szinte biztosan csak kozmetikázott adatokat és a meghajlított kamuvalóságot láthatjuk. A Mediaworks által futószalagon gyártott és az ország minden helyi lapjához eljuttatott hírek a mai naptól a HírTv számára is mutatják az irányt.

Ennek a harcnak vége, ezzel pedig egy újabb kormánykritikus, a mindenkori média mindenkori küldetését ellátó csatorna esett el. Napról napra kaparintják meg a még valahogy a felszínen evickélő független/ellenzéki lapokat és televíziókat. Úgy tűnik, hogy a pusztításnak nincs korlátja, addig ugyanis nem nyugasznak, ameddig az Indextől kezdve, a HVG-n keresztül, egészen a 168 óráig meg nem szereznek minden sajtóorgánumot, hogy ott a saját igazságaikat közölhessék. Minden, úgy értem minden az ő kezükbe kell hogy kerüljön, és ameddig ez be nem következik, harc van és nem lehet hátradőlni. A mérhetetlen nagyképűségük pedig napról napra nő, ugyanis látják azt, hogy bizony az történik amit csak akarnak, egyszerűen már nincs semmi és senki, aki ellent tudna nekik állni. Legyőzhetetlennek, mindenhatónak képzelik magukat és elhiszik, hogy ez a világ örök...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.