2019. november 7., csütörtök

ÖNMAGÁBÓL KIFORDULT, PERVERZ VILÁG

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.11.07.


Jó reggelt kívánok mindenkinek! A Nagy Októberi Szocialista Forradalom győzelmének sokadik évfordulója van ma. Nagy nap ez a nemzetikereszténynek álcázott kormány életében is, hiszen újra egy tetőtől talpig háborús gyilkos érkezik ma Budapestre, a diplomáciai fennforgás miatt pedig nem csak a (tömeg)közlekedés áll a feje tetejére, de a Széchényi Könyvtár is zárva tart. Egész nap. Putyin elvtárs helyében én módfelett meg lennék sértődve. Szerintem jól emlékszem: ilyen totálbrutál felhajtást még az ő kedvéért sem csapott az állampárt múlt héten. Meg máskor sem.

Szóval jön a török szultán, a világ egyik legjobban őrzött, egyik legparanoiásabb autokratája, a látogatást pedig nem csak az útlezárások, parkolási tiltások, terelt vagy rövidített járatok sora nyomja bele a pofánkba, hanem az ország egy részének szégyenkezése is (Oktogon – 14 óra). Ugyanakkor a hatalom, az ideológiai agy- és pénzmosó intézetek, a propaganda szerint ez a helyes hozzáállás. Aki szégyenkezik, dühös vagy felhábordott, az hozzá nem értő hülye, aki fontos dolgokba szól bele. Itt az egyik miheztartás:

"… a politika nem becsület, meg szimpátia, hanem érdek (hazánk esetében túlélés) dolga. Törökország globálisan egy középhatalom, regionálisan pedig nagyhatalom, szerepe felértékelődött a migrációs válság miatt. Az USA megteheti, hogy kekeckedjen velük, mi viszont nem. Pont"...

Amikor Európa dübörgő gazdasági motorja, keresztény bástyája (ha már itt tartunk: egy muszlim hatalommániás elmebeteg lúdtalpai előtt térdre borulva) előadja, hogy ő valójában egy parányi légyszar a térképen, az mindig szép. Ja, és az örményeket is zömmel a kurdok nyírták ki, úgyhogy nem ám itt picsogni, és könnyeket hullajtani olyan népek sorsa iránt, akikről mi, hülyék azt sem tudtuk pár hónapja, hogy léteznek. Az ellenzéki pártok pedig szintén megrohadhatnak, hiszen tiltakozásukkal szembemennek a magyar érdekekkel. Holott Törökország bármikor ránk szabadíthatja a menekülteket, aztán megnézhetjük magunkat. Tehát (via XXI. Század Intézet) a magyar külpolitika 2010 óta világos álláspontot képvisel: igyekszik nem beavatkozni olyan konfliktusokba, amelyekre nincsen érdemi ráhatása, illetve minden nagyhatalommal igyekszik kiegyensúlyozott, jó kapcsolatra törekedni. Törökországgal felesleges nyílt konfliktusokba belemenni, a kurdok meg különben is terroristák.

Értem, a kurdok terroristák, az Iszlám Állam török agresszió nyomán szabadlábra került terroristái viszont nem terroristák, ők meg is ígérték, hogy nem jönnek Magyarországra, a nemzeti érdekbe pedig belefér a kegyetlenség, a népirtás, a gyilkolás támogatása is, mert ez lenne a kiegyensúlyozott, jó kapcsolat a nagyhatalmakkal. Ha úgy tetszik, Orbán nemzeti gazdasági érdeke. Amely nagyhatalmak a kezükbe nyomott pénz ellenére is zsarolnak, úgyhogy mi ne kekeckedjünk velük. Mi a láthatatlan ellenségekkel szoktunk kekeckedni, akik nem tudnak visszaütni. Undorító és szégyenteljes. Pedig arról még szót sem ejtettünk, hogy ha Várhelyi megkapja a bővítési portfóliót (úgy néz ki, hogy megkapja), azt Orbán már korábban tálcán kínálta a félázsiai diktátornak Törökország évtizedek óta sehova nem vezető uniós csatlakozási tárgyalásainak előmozdítására. Bel sem sem merek gondolni, hogy Recep Tayyip Törökországának mi a büdös franc keresnivalója lenne az Európai Unióban, és milyen utolsó gazemberek azok, akik komolyan is gondolják, hogy keresnivalója van ott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.