2020. május 4., hétfő

ORBÁN ÉS KÖVÉR JÓ RENDŐR-ROSSZ RENDŐR MUNKAMEGOSZTÁSA

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2020.05.04.


„Egyetlen komoly funkciója lehet annak, hogy Kövér elszabadult. Az, hogy ne hagyja ott a Fideszt a választói bázisának jobboldali, szélsőséges, antikommunista, harcias dumára vevő keménymagja; lelkük rajta, hogy ezt miként teszik” – mondta Kéri László. A politológustól azt kérdeztük, miért tolták ennyire előre az elmúlt időszakban Kövér Lászlót, aki a korábbiakhoz képest, igen sűrűn nyilvánul meg a Parlament falain kívül, s ilyenkor rendre bicsaknyitogatóan durva támadásokat intéz a hazai ellenzék ellen. A válság során hozott számos intézkedéssel a fideszesek jó része sem ért egyet. Ez három hónapos késéssel jelentkezik majd a pártpreferenciákban – vélte Kéri, hozzátéve: habár a Fidesz még egy tíz százalékos zsugorodással is kényelmesen tudna választást nyerni, de Orbánék tisztában vannak azzal, hová vezethet, ha egy ilyen egy lemorzsolódási trend elindul.

Ha lehet fokozni, még magához képest is elképesztően durva kirohanásokat tett az elmúlt napokban, hetekben Kövér László. Ráadásul már nem csak a Parlament falain belül, hanem azokon kívül is. Csak két tanulságos példa erre: a Demokrata című hetilapnak adott interjújában ilyeneket mondott: „A magyarországi ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része...nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől”.

Vagy egy másik idézet: „én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik” – mondta Bayer Zsoltnak április végén a Hír TV-ben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.