2019. február 6., szerda

A VESZTÜNKBE ROHANUNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.02.06.


...Egyszerűen hihetetlen ez az eszetlen, teljes mértékben értelmetlen, óvodás szintű csípőből sorosozás. Finkelstein halála óta – ami azért nem ma volt – tényleg nem sikerült kitalálni semmi újat? Mégis miért kapják a milliárdokat ezek az agytrösztök, ha csak ilyen Németh Szilárd szintű közleményekre telik? Sorossal és a bevándorlóországozással szemben a valóság az, hogy ma már van olyan afrikai ország, amely elmondhatja, hogy szabadabb mint Magyarország. Itt tartunk, kedves fideszes szavazók! Botswana, Szenegál, de még Ghána is szabadabb, mint az Orbán Viktor által Európa legbiztonságosabb és legcsodálatosabb országának aposztrofált Magyarország. Hát hogy is van ez?
Ma már a Fidesz szavazók is látják – sokukat sajnos a mai napig sem zavarja, hiszen Gyurcsány –, hogy rádiók és tv csatornák szűnnek meg, ha nem hódolnak be eléggé Orbán Viktor akaratának. Újságok és civil szervezetek kénytelenek lehúzni a rolót a kormány folyamatos támadásainak és ellehetetlenítési kísérleteinek hála. Bírók mondanak le, miután belefásultak a folyamatos széllel szembeni harcba. Egy színvonalas egyetem volt kénytelen Bécsbe menekülni, mivel a kormány politikai megfontolásból ellehetetlenítette a helyzetüket. Már csak azok nem látják a diktatúra kiépülését, akik vagy nem akarják meglátni, vagy egyszerűen inkább élnek egy kormány által összegányolt álomvilágban, mintsem hogy szembesülnének a valósággal.
Jó lenne átgondolni, hogy miért van az, hogy a világ vezető lapjai, Nobel-díjas tudósok, világhírű filozófusok és gondolkodók beszélnek úgy Magyarországról, mint egy olyan országról, amely az EU kellős közepén a diktatúra irányába menetel? Minden, a kormánytól eltérően gondolkodó ember és szervezet Soros kezében van? Aki annyira buta, hogy ezt el is hiszi, azt megkérném arra, hogy ne fáradjon azzal, hogy legközelebb szavazni megy. Csak kérdem, ha Soros halálával – ő sem él örökké – nem változik meg az ország nemzetközi megítélése, akkor kit fogunk majd hibáztatni? Ki miatt lesz nekünk évről-évre egyre rosszabb? Kit kell majd utálni? Nyissuk már ki a szemünket végre, az isten szerelmére. Nem Soros,  nem Gyurcsány, de még csak nem is a migránsok felelősek a mi sorsunkért, hanem saját magunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.