2020. szeptember 21., hétfő

A TRÓNBA KAPASZKODÓ RÉMÜLT KISEMBER NYÜSZÍTÉSÉRŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA / ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2020.09.21.


...Ennek az országnak egy olyan miniszterelnök jutott, aki liberális korszakában a konzervatívokat gyűlölte veszettül, majd amikor úgy látta, üzletileg sokkal kifizetődőbb kereszténynek és konzervatívnak lenni, akkor a liberálisokat kezdte el gyűlölni. Mostanra valószínűleg rájött, hogy egyáltalán nincs bebetonozva a hatalomba, simán megbukhat 2022-ben, ha a rendszer nem tud annyit csalni, amivel kompenzálni lehetne az ellenzéki összefogást. Miután nem buta, csak aljas, nyilván azt is tudja, hogy egy komoly egészségügyi és ezzel párhuzamosan egy gazdasági válságot csak olyan kormány képes túlélni, amelyik nagyon jól teszi a dolgát az ország érdekében, az ő kormánya esetében erről szó sem volt eddig, most pedig már idő nincs arra, hogy módosítson a dolgokon.

Nem maradt más lehetőség, mint a nyílt szembefordulás az ország lakóinak legalább a felével szemben. A választásig valószínűleg sokkal több, mint felével. Ha polgárháború kell a győzelemhez, ám legyen polgárháború, az sem túl nagy ár. Főként, hogy most sem ő fizeti azt az árat, hanem reményei szerint majd a hívei, a rajongói, a lekötelezettjei. Azok majd kilovagolnak érte a csatatérre.

Egy haszna volt annak, hogy végigolvastam ezt a beteges szózuhatagot. Már tudom, honnan származott az Alapjogokért Központ korcs kampánya a vicsorgó Molotov-koktél dobálókkal, a haslövésre váró katonákkal és az egész háborús uszítással együtt. Készüljetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.