2020. szeptember 21., hétfő

KÉRI LÁSZLÓ: ORBÁN RÁJÖTT, HOGY MEGBUKIK

HÍRKLIKK
Szerző: KARDOS ERNŐ
2020.09.21.


„Ez az írás Orbán harci riadója, amelynek a végén lepleződik le a miniszterelnök valódi célja! Tehát csak az érti meg igazán Orbán Viktor mai írását, amely a Magyar Nemzetnek nevezett propaganda kiadványban jelent meg, aki a végéig elolvassa a szöveget! – ad értelmezési útmutatót a miniszterelnök ma megjelent esszéjéhez Kéri László. A politológus szerint, a miniszterelnök rájött, hogy megbukott, illetve meg fog bukni 2022-ben!


Ezért fújt jajveszékelve riadót a vezér, amely élet-halál harcról, döntő ütközetről, hadrendbe állt ellenzékről zagyvál. A bukás előszele egyébként nemcsak az ellenzéki összefogás miatt érintette meg a miniszterelnököt, hanem azért is, mert mára világossá vált, hogy a kormány nem készült fel a vírusjárvány második hullámára. Ezért tartalmatlan szövegével Orbán Viktor azt szeretné elérni, hogy ne arra figyeljenek, amit felkészülés címén művelt itt az elmúlt hetekben, hanem amit össze-vissza beszél. Ennyire telik ma Orbán Viktornak.

Kéri László szerint, Orbán mondatait nem érdemes értelmezni, mert semmi értelme nincs annak, hogy a 2022-es választás választási stratégiája ennyi: „Gyurcsány Ferenc ifjúsági szervezete a Momentum, dollármilliárdos szponzora pedig Soros György.” Továbbá: A Jobbiktól az LMP-ig mindenki bedarálva és betöltve, mint a kolbász. Az egykor önálló identitással rendelkező közösségeket felváltotta a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront”. Ez a szöveg Bayer Zsolt színvonalán fogalmazódott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.