2019. szeptember 15., vasárnap

AKÁR JÓ ÁLLAMI ISKOLÁT IS LEHETNE CSINÁLNI, HA HAGYNÁK

KLUBRÁDIÓ / HETES STÚDIÓ
Szerző: KLUBRÁDIÓ
2019.09.14.


Akár jó állami iskolát is lehetne ma csinálni, ha hagynák – foglalja össze a helyzetet a budaörsi Herman Ottó általános iskola igazgatója, aki hozzáteszi, hogy mind nehezebb kollégákat találni az eltávozottak helyére.

Új fejezet a választási kampányban, hogy most már a rendőrséget is beveti a hatalom a politikai küzdelembe. De az is új, hogy az ellenzék meglehetősen sok helyen képes volt összefogni, ami mindenképpen bizakodásra ad okot.

A központi állam és az önkormányzatok viszonya címmel tartott konferenciát a Pénzügykutató a héten, ezen egyebek mellett ellenzéki polgármesterek és polgármester-jelöltek próbáltak választ keresni arra, hogyan lehet kitörni a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szorításából. Az eseményen Galavits Patrik járt.

Ahhoz képest, hogy nem akart Jason Stanley filozófus, a Yale Egyetem professzora Orbán Viktorról beszélni, sokszor ki kellett rá térnie a világpolitika meghatározó jelenségeit elemezve. Merthogy a filozófus szerint ő az újkori etno-nacionalizmus egyik úttörője is. A CEU-ra előadást jött tartani, ebből az alkalomból nyilatkozott a Klubrádiónak.

A hét eseményeit Berecz Anna, Gergely Zsófia és Bolgár György beszéli meg a műsorvezetővel, Dési Jánossal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.