2021. június 21., hétfő

HA A GYEREKEK VÉDELME EGY KICSIVEL IS FONTOSABB LENNE, MINT A FIDESZ VÁLASZTÁSI GYŐZELME

KOLOZSVÁRI SZALONNA
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2021.06.20.


...Akkor rögzítsük a fentihez hasonló egyenpropagandát terjesztő, a gyermekeknek csak jót akaró hatalommániások kedvéért: egyáltalán nem érdekel senkit a magánéletük, a gyerekeik se érdekelnek senkit, felesleges és visszataszító a gyerekeiket maguk előtt tolva magyarázni a megmagyarázhatatlant, és gyerekvédelemnek beállítani ezt a betarthatatlan, mélyen antihumánus és közveszélyes fércművet. Különösen úgy, hogy 2010 óta a látható és láthatatlan, vélt és valós, jobbára kitalált ellenségek elleni szabadságharc fenntartása fontosabb volt, mint a gyerekek ellen elkövetett, jellemzően családon belüli erőszak felszámolása. Magyarország nem Oroszország akkor sem, ha nem kevesebb, mint 30 év (állítólagos) szabadság és függetlenség után, a 30 évvel ezelőtti antikommunisták éppen újra Moszkva és Peking lábai elé vetik az országot.

A lényeget tekintve: jó tudni, hogy újabban csak a szülőknek van keresnivalójuk a gyerekük nevelése körül. Jó tudni, hogy mostantól a gyerekek nevelésének jogát senki, de még az állam sem veheti el a szülőktől. Orbán Viktor is világosan elmondta pénteken, hogy ez mostantól mindig is így volt. Egészen addig, amíg majd őfelsége másként nem rendelkezik. Mindenesetre érdekes fordulat ez azok után, hogy még a közoktatási törvényt is képesek voltak átkeresztelni köznevelési törvénnyé, ráadásul kötelező üzemmódban oktatják a hittant és/vagy erkölcstant, a Nemzeti Alaptantervüket meg hagyjuk is. Szinte nap nem telik el úgy, hogy valamelyik beszélő fej ne arról pofázna, hogy a közjószágoknak nemzeti nevelésben kell részesülniük, hazafiságra kell nevelni őket, sőt, az állampárt kutyakötelességének tartja azt is, hogy homo christianusokat neveljen a gyerekekből, hát hiszen az iskolának ez az alapfunkciója. Hogy neveljen.

Na most akkor melyik? Az állam vagy a család? Kinek van joga mire? Ha a gyerek a szülőé, nem az iskoláé, és főleg nem az állampárté, akkor a Fidesz-KDNP milyen alapon formál jogot arra tíz éve, hogy megszabja a gyerekek vallási és erkölcsi nevelésének irányát? Ha a fideszes állam nem tűri, hogy a gyerekek szexuális felvilágosításába rajtuk kívül bárki belepofázzon, akkor mikor tervezik (Szabó Szabolcs Németh Szilárdnak címzett felvetése után szabadon) kivezetni a KÖTELEZŐ hittant és erkölcstant a magyar közoktatásból, ami mostantól ezek szerint nem köznevelés? Ha Kocsis és pártja nem tűri, hogy az ő gyerekeit bárki szexuálisan terelgesse, akkor sok más szülőnek miért kötelező eltűrnie, hogy a Kocsis-félék által HELYESNEK VÉLT tartalmakkal mossák a gyereke agyát az iskolában?

Ha a gyerekek védelme egy pillanatig is fontos lett volna, de legalábbis egy kicsivel fontosabb lett volna, mint a Fidesz választási győzelme, ha a Fidesznek még bármi köze lenne az európai értékekhez, bátorságuk sem lett volna egy salátatörvényben összemosni a pedofília elleni fellépést egy általuk hatalmi célokból kipécézett kisebbség boszorkányüldözésével. Hogy még ezek után ők értetlenkednek, az szokás szerint a legalja lenne. Már ha ennek az egésznek lenne legalja
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.