2018. február 23., péntek

PONDRÓK VOLTAK AKKOR, PONDRÓK MA ÉS AZOK IS MARADNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.02.23.


"Ideje kimondani, hogy aki ma Orbánt le akarja váltani (és itt a kommentelőkre is gondolok), az a Hazánkat veti oda prédának. Lehet másképp gondolkodni hazáról, otthonról, családról, nemzetről, de ahhoz oly fölösleges e hazában élni. El kell menni a már feldúlt Nyugatra, s lehet multikultizni, világpolgárkodni, liberáliskodni, genderkedni. Mert egyeseknek rossz hírem van: Magyarország megmarad hazánk és nemzetünk otthonának. Akit ez zavar, annak kívül tágasabb."

Mindegy, hogy melyik propagandalap Orbánt istenítő seggnyalása alatt jelent meg a fenti komment. Az is mindegy, hogy egy, Greta Garbo kevéssé ismert fotójával színesített profiltól származik, vélhetőleg az önkéntesnek kijelölt trollok egyikétől. Ha valódi hívő lenne, büszkén vállalná saját profillal. De lényegében mindegy, kicsoda ő. Ami fontosabb, az a komment maga, amit nem a saját esze szerint eszkábált, ez bizony a bérből és fizetésből fideszesek műve. És ez bizony a kormányon kártékonykodó bűnbanda üzleti modellje.

Haza, otthon, család, nemzet szembeállítva gyakorlatilag az európai értékekkel. És persze az öntudatos fideszes (önkormányzati dolgozó? polgármester? irodai halljakend?), aki nagy pofával mutogatja, merre lehet eltakarodni az országból azoknak, akiknek nem tetszik a rendszer.

Rossz hírem van. Sokunknak nem tetszik a rendszer. Sokan vagyunk, akik nem akarunk bélféregként élni. Sokan vagyunk, akiknek a testfelépítése nem teszi lehetővé a gerinc mellőzését. Sokan vagyunk olyanok, akik nem szarunk be ijedtünkben attól, hogy grétagarbó megmondja a tutit és megpróbálja ránk vágni a kertkaput.

Pocsék lehet cselédként vegetálni. Szar lehet felnézni az olyan aprócska senkikre, akik csak azért érzik magukat valakinek, mert a végtelen szervilizmusuk valamilyen poszthoz segítette őket. Ostoba, tanulatlan, rosszindulatú, gyűlölködő élősködők hada nyüzsög a húsosfazék körül. Az ilyen grétagarbók még csak nem is részesülnek a koncból, őket a remény élteti, hogy majd a végén kinyalhatják az üres kondért. Azonban ők addig fogják védeni a rendszert, ameddig az veszélytelennek tűnik. És ez nem fog olyan sokáig tartani, mint a szocializmusnak nevezett diktatúra. Egyszerűen azért, mert más a helyzet. Már nincsen kettéosztott Európa, nincs Szovjetunió. Nincs ami összetartsa ezt a szarkupacot évtizedekig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.