2019. január 26., szombat

AZOK CSAK ÉLŐSKÖDNEK, EZEK AKTÍVAN PUSZTÍTANAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: FORGÁCS ERZSÉBET
2019.01.26.


Sokszor gondoltam már úgy, hogy elértük a gödör alját. Évek óta gondolom ezt. Amikor a hajléktalan holmiját el lehet égetni. Amikor családok ezreit lakoltatják ki, miközben Orbán Viktor a milliárdokért átalakított Karmelita kolostorba rágja be magát, mint patkány a friss kenyérbe és onnan hirdeti, hogy ő mennyire puritán, de ennyi jár neki. Amikor a saját mocsármédiája üvöltve élteti a fasírtot zabáló kisembert. Amikor egyre több fiatalt szorítanak ki a tanulás, ezzel a kitörés lehetőségéből. Amikor azért halnak meg emberek, mert nem tudnak fűteni, mert nincs pénzük ételre, mert nem tudják kivárni, ameddig szakorvoshoz jutnak, mert nincs pénzük megvásárolni a legszükségesebb gyógyszereket sem.

A gödör alját véltem látni akkor is, amikor sorra derültek ki az addig is ismert, de nyilvánosságra nem hozott disznóságok Tiborcz ügyeiről, Simicskáról, Mészárosról, Orbán apjáról, Lázár kastélyáról, Rogán bizniszeiről.

Minden egyes mocskos hazugság után, minden lelepleződést követően azt gondoltam, most. Most megértik az emberek, micsoda mocsárban élünk. Most megmozdul valami, mert ezt már nem lehet, ezt már nem nyelik le. Most elfordulnak a bűnbandától mindazok, akik képesek gondolkodni, akikben legalább szikrája maradt az erkölcsnek, a józan észnek.

De nem. Nem értünk még az aljára. Vagy ha igen, akkor nem álltunk ott meg. A maffia kiépítését és működését segítő firkászok nem álltak le. Ásót ragadnak és tovább kaparják a talajt, szórják a mocskot, mérgezik az agyakat, a lelkeket. Súlyosabb bűn szárad ezeknek a lelkén, mint a NER egyszerű haszonlesőinek lelkén. Azok csak élősködnek, ezek aktívan pusztítanak. Az ellopott vagyont, annak egy részét vissza lehet szerezni, a szellemi kútmérgezés következményeit száz év alatt sem lehet jóvátenni.

A háromszor nyolcas számú erkölcsi vágóhíd naponta bizonyítja ezt. Nem kellene meglepődnöm, hogy megint sikerült mélyebbre ásnia az egyik ganajtúrónak, de talán ha nem lepődnék meg, nem háborodnék fel, akkor én is hozzájárulnék ehhez a semmihez nem hasonlíthatóan undorító mocsokhoz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.