2019. március 3., vasárnap

A FIDESZ MEGÍGÉRTE BERLINBEN, HOGY MÁRCIUS 15-E UTÁN MÁST FOG HAZUDNI

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.03.03.


A kormányhoz közeli sajtó nem verte nagydobra, hogy Orbán Viktor két küldötte, Gulyás Gergely és Balog Zoltán a múlt héten Berlinben magyarázkodott. A két fideszes politikus megígérte az Európai Néppárt vezetőinek, hogy március 15-e után leveszik a Jean-Claude Junckert Soros Györggyel együtt ábrázoló plakátokat.

Azokat a plakátokat, amelyeket két hét múlva amúgy is levettek volna. Ezt maga Kovács Zoltán államtitkár jelentette be, akitől azt is megtudtuk, hogy Soros marad, de Junckert Frans Timmermansra cserélik.

Az Európai Néppárt nem tökkelütött hülyék gyülekezete, ők is tudják, hogy mi a dörgés. Vagyis, hogy Orbán Viktor most is arra készül, hogy becsapja őket. Nem először és vélhetően nem utoljára. Tudják tehát, hogy mi a helyzet, és ha most mégis belemennek ebbe a játékba, akkor azzal azt üzenik az európai polgároknak, hogy teljességgel alkalmatlanok az európai értékek és eszmék képviseletére. Ha az Európai Néppárt vezetése elfogadja, hogy az Orbán kormány március 15-ig vár a most látható gyűlölködő és hazug plakátok lecserélésével, hogy utána hasonló szellemiségű plakátokat helyezzen ki az utcákra, akkor cinkos és cinikus tettestársai lesznek a Fidesznek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.