2019. április 3., szerda

ORBÁN RÁHEL MA MÁR BEFOLYÁSOSABB, MINT AZ ÉDESANYJA

INDEX
Szerző: BIROM
2019.04.03.


Idén is összeszedte a Forbes, hogy ki az 50 legbefolyásosabb magyar nő a gazdaságban, a közéletben, a médiában és kultúrában, sőt, ezúttal egy pluszkategóriát is összeválogattak.

A KÖZÉLETI KATEGÓRIÁBAN NÉGY ÉV UTÁN ELŐSZÖR NEM LETT AZ ELSŐ A MINISZTERELNÖK FELESÉGE. LÉVAI ANIKÓ EZÚTTAL A FORBES SZERINT MÁR CSAK AZ ÖTÖDIK, ÉS MÉG A SAJÁT LÁNYA, ORBÁN RÁHEL IS MEGELŐZI, TIBORCZ ISTVÁN FELESÉGE, A KORMÁNYFŐ ELSŐSZÜLÖTT GYERMEKE A NEGYEDIK LETT.

Az első helyet ezúttal Bártfai-Máger Andrea, a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter szerezte meg, ugyanakkor több év után visszakerült a listára Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke is. A közéleti szereplők befolyásossági rangsorán újonc Varga Judit, az európai kapcsolatokért felelős államtitkár és Kecskemét kormánypárti polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia is...

...A Forbes ötödik válogatása bővült egy új kategóriás listával, a szakterületükön egyedülállót alkotókéval, amelyen L. Ritók Nóra, Ürge-Vorsatz Diána, Mészáros Antónia, Gyurkó Szilvia, Polgár Judit, Székely Kriszta, Pataki Ági is szerepel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.