2019. június 9., vasárnap

ŐK CSAK BELÜLRŐL AKARNAK BOMLASZTANI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2019.06.09.



...ők csak belülről akarnak bomlasztani. A kérdés már csak az, hogy ezt hogyan óhajtják kivitelezni. Miután a szélsőjobb messze nem hozta a remélt eredményt, a néppárt akkor sem tudna többséget elérni velük, ha akarna. De olyan nagyon nem is akar, hiszen az uniós polgárok eléggé egyértelműen kinyilvánították, hogy a nacionalista marakodás és a rasszizmusra épülő idegengyűlölet helyett egy szorosabb európai együttműködést és a bolygó megmentését tartják fontosnak.

A Fidesz sokszor hangoztatott, de lényegében csak Magyarországon piacképes hazugságát, miszerint a szélsőjobbon kívül (ami akkor sem patrióta, ha a kormánypropaganda aktuálisan ezt a szót tanítgatja a szektának) mindenki ész nélkül be akarja hozni a migránsokat Európába. A Fidesz hazugságaival szemben az európai határvédelem és az Unióba bejutni kívánók szigorú ellenőrzése kiemelt feladat minden párt és az Unió egésze számára is. Nem a Fidesz védi meg Európát a picsányi szögesdróttal, azzal legfeljebb más irányba tereli azokat, akik be akarnak jutni. Pontosabban akik már bejutottak. Az Unió szabályozza a belépés és a maradás feltételeit, nem Orbán Viktor, de még csak nem is Salvini.

Tehát ha én jól látom, Hidvéghi Balázs – újkeletű EP képviselő, ami annyit is jelent, hogy a későbbiekben nem itt fogja ontani az okosságait – azt mondta, hogy vagy kivágják a néppártból a Fideszt vagy nem. A jelenlegi állás szerint úgy fest, hogy maradhatnak. Ezért cserében azt csinálják, amit elvár tőlük a néppárt, itthon pedig azt híresztelik, hogy direkt fejjel a földbe állva szálltak le a rollerról. Ha mégis úgy fordulna a kocka, hogy kivágják őket, akkor ők még a kidobás előtt ki fognak lépni és természetesen azt fogják mondani, hogy direkt így akarták. Értem én, csak miért kell ezt ennyire megcifrázni? A szektának bőven elég egy „csak”, a megélhetési híveknek tök mindegy, csak a pénz érkezzen időben, aki képes gondolkodni a saját fejével, az meg úgyis tudja, hogy mi a valóság.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.