2018. március 5., hétfő

KÖZÉPSZERŰ KÜLFÖLDI FUTBALLISTÁK FOCIZNAK FELCSÚTON AZ ADÓFIZETŐK MILLIÁRDJAIBÓL - VESZÉLYBEN A FELCSÚTI FIATALOK EGÉSZSÉGE, AKIK NEM TUDNAK HOL FOCIZNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.03.03.


A stadionépítés, és a vesztegetésre, befolyással való üzérkedésre használt TAO-pénzek hivatkozási alapja is a fiatalok egészséges életmódjának elősegítése volt. A felcsúti fiatalok egy főre jutó egészségtámogatása valószínűleg világrekord, de Orbán miatt Felcsúton meg is szűnt a helti fiatalok futballozási lehetősége.

Régen ez úgy volt, hogy a falubeli helyi gyerekek végigfutballozták a fiatalságukat, az ifitől a felnőtt csapatig. Egy korosztály heti két edzéssel, egy meccsel végigfutotta az ifjú éveit, s harmincas évei elején hagyta abba. Miután Orbán Ceausescu nyomdokaiba lépve falujában futballstadiont épített közpénzből, majd ugyancsak közpénzek milliárdjaiból működteti, a helyi gyerekek és fiatalok számára befellegzett a futball, a sport, az egészséges életmód lehetősége.

Mint a legfrissebb tudósításokból kiderül, a szombati meccsen tíz idegenlégiós játszott a Felcsút csapatában, de az adóba be nem fizetett vesztegetési pénzekből akkora kerete van a Felcsútnak, hogy magyar válogatott játékosok a kispadra sem férnek fel. A TAO-pénzeket azok fizetik, akik ezzel vesztegetik meg Orbánt, mert valami állami előnyt remélnek érte. A korrupció tipikus esete: Felcsútra kell befizetni, az ellenszolgáltatás pedig az államtól jön. A többit nem látjuk. A TAO vesztegetés jellegéről mindent elmond az, hogy az adóhivatal vezetőjének csapata kapja Orbán után a második legnagyobb támogatást. Ez egy afrikai banánköztársaság.

Ha csak a TAO-pénzeket átiranyítanék az egészségügybe, emberek életét, köztük gyerekek életét lehetne megmenteni. Ezeket a milliárdokat ma olyan külföldi focistákra költik, hogy Felcsúton játszanak, akik a bűn rossz, 12 csapatos röhejes magyar első osztályú bajnokság 8. helyén állnak. Elvéve a lehetőséget a megyei bajnokságban focizott helyi felcsúti fiatalok elől. Minderre kíváncsi volt 100 néző. Még a megyei bajnokságban is több néző volt, mert a felcsúti emberek kimentek megnézni saját gyerekeiket a szomszéd falu csapata ellen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.