2018. július 18., szerda

LASSAN BETELIK A POHÁR, AZ AMERIKAIAK SZABADULNÁNAK TRUMPTÓL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.07.18.


Lehet a melegekkel, az Amerikát működtető illegálisokkal, a legkevesebb bűncselekményt elkövető muszlimokkal riogatni a gyűlölködő embereket, de ahhoz már a trumpisták között is nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki ne vegye észre, hogy Trump átadta Amerikát és a világot az oroszoknak. Amerikát megtagadva Amerika legfőbb ellenségének gazsulált.

Már az a hazugság is kiverte a biztosítékot, hogy Trump az új világpolitikai stratégiájának részeként találkozik az orosz elnökkel, hogy mostantól a baráti Amerika megszelidítse az oroszokat, s ez legyen a világbéke záloga. Putyin egyszerűen magához rendelte Trumpot és beleröhögött az amerikaiak arcába a közös sajtótájékoztatón. Az sugárzott róla, hogy ez az ember még annál is nagyobb barom, mint amilyennek gondolta.

Óriási hibát követett el a State Department és az egész adminisztráció, hogy ezt egyáltalán lehetővé tette, és nem akadályozta meg, hogy az orosz beavatkozás után Putyin megalázza Amerikát, és pofán röhögje azt az idiótát, akit maga ültetett a Fehér Házba. Trumpon azt lehetett látni, hogy veresége és legyőzöttsége teljes tudatában áll Putyin mellett zavartan, és valamivel megfenyegették, leiskolázták. A KGB dolgozott.

Ez azt jelenti, hogy a négyszemközti magánbeszélgetésen Putyin nemcsak kiosztotta, de valamivel meg is zsarolhatta. Az teljesen nyilvánvaló, hogy Trump az oroszok kezében van, és már akkor is az oroszok kezében volt, amikor a kampányban csupa orosz kém lepte el Trumpot, akik aztán bekerültek a Fehér Házba és a kormányzatba is. Meggyőződésünk az, hogy az oroszok belenyúltak a szavazatszámlálásba is, de ezt nem merték az amerikaiak elismerni és nyilvánosságra hozni. Nincs más magyarázat arra, ami történt. Látható volt az eredmények alakítása...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.