2018. július 22., vasárnap

ÖN HAJLÉKTALAN? IGEN, DE CSAK KALANDVÁGYBÓL!

HUPPA
Szerző: L.ALEX
2018.07.22.


Magyarországon, mint tudjuk jól, megszűnt a szegénység és vele együtt a hajléktalanság, már csak azzal a pár tízezer emberrel kellene valamit kezdeni, akik kalandvágyból az utcán élnek életvitelszerűen.

Ők azok, akik szándékosan olyan életmódot folytatnak, és napláne előre megfontolt szándékkal, ami kormányunknak és pártunknak felettébb nem tetszik, mert, hogyan is nézne ki, hogy az erre kószáló diktátor cimborák olyasmit látnak esetleg, hogy itt Tündérországban emberek élnek az utcán.

Ne, má!

Persze az is tök nyilvánvaló, hogy ez a kalandvágyból utcán való éldegélés a sorosista, imperialista ügynökök aljas aknamunkája, hiszen, ha ők nem etetnék a (hangsúlyozom) kalandvágyból utcán élőket, akkor az meg is szűnne egy csapásra!

Nos, mivel személyes ismeretségi körömben csupa ilyen sorosista, imperialista, kálvinista, masiniszta, stb. ügynök van (bár pár napja Széles Gábor is bejelült ismerősnek, de azért mindenkivel én sem állok szóba), így elsőként tudok arról a hatalmas, örömteli eseményről beszámolni, hogy Tóth Kata közel 5 év után befejezi az ételosztást a Köztársaságtéren. (Ütök a kezemre, már nem az a neve, hanem II.János Pál pápa tér.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.