2018. augusztus 3., péntek

MÉG VÉLETLENÜL SINCS EGY SE KÖZTÜK, AKI NEM SUNNYOG, NEM MENEKÜL, ÉS FELVESZI A TELEFONT IS?


KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.08.03.


Jó reggelt kívánok! Péntek van és az élet meg a NER zakatol tovább, vagy az élet a NER-ben, ahogy jobban tetszik. Tegnap reggel ott hagytam abba: lenne bőven mondanivalóm azzal kapcsolatban, hogy az állampárt gumicsizmájának és a még foltokban létező nem fideszes médiának a találkozásán túl az érintett dolgozók, újságírók saját szuverén döntését illetően milyen következtetéseket érdemes levonni a HírTv újrafideszesítéséből és az akörül rendezett mámoros vérfürdőből, de változatlanul nem szeretnék durva és igazságtalan szentenciákat puffogtatni. Najó, annyit azért hadd pakoljak ide, hogy miután megzsarolnak, megfenyegetnek, a kollégáimat kibasszák, majd az egész undormányt levezénylő fideszes pártkatonának van pofája azt nyilatkozni, hogy kulturáltan zajlott le az egész átadás-átvétel, akkor én nem hiszem, hogy tudnék min gondolkodni. Nem ítélek el senkit, aki marad, de ez itt mégiscsak egy lehetséges magyarázat arra, hogy miért tart itt ez az ország ahol.

Erről ennyit. Másfelől örömmel nyugtázhatjuk, hogy az elvtársak nem dőltek hátra a baloldali médiatúlsúly elleni ádáz küzdelemben. Az van, hogy a Heti Válasz hulláján új kormánypárti hetilap indulhat. Ha a sajtóértesülések helyesek, ez úgy fog kinézni, hogy hamarosan egy körülbelül 60 oldalas hetilappal jelentkezik a médiapiacon (höhö) a kormányközeli tulajdonban álló Mandiner.hu. A korábban Habony Árpád informális miniszterelnöki tanácsadót/munkanélküli vitrinest és gipszfaragót is hitelező Tombor András tulajdonában álló portál a csődeljárás alatt álló, korábban Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Heti Válasz romjain tehát egy új fideszes hetilapot indítana úgy, hogy annak előfizetőire is igényt tart. Mekkora seggfejnek kell lenni ehhez? El sem tudom képzelni. Szóval az emberek előfizettek egy újságra és most kapnak egy pártlapot, tele propagandával, faszfejék szerint meg ez rendben van. Fizessenek csak elő ezen túl a moslékra, amit nem kértek, és ami amúgy is további kismillió helyről folyik bele az arcukba. 60 oldalas hetilap? Kinek? Ki olvas ennyit? Fideszes szavazó? Ja, jó… Hát Simicska, öcsém, amennyi kárt okoztál ennek az országnak a felemelkedéseddel, annál többet csak dicstelen bukásoddal és gyáva megfutamodásoddal okozol. Kitaláltad, felépítetted, te nyerted a legtöbbet, most meg segítesz befejezni a nagy művet. Remélem, hozzád is kegyes lesz a sors, mint kollégiumi cimboráidhoz. Mert hát ha ez nem atombomba, akkor semmi nem az.

Mínuszos hír, meg kétnapos, de azért elmesélem. Az Ungár Péter tulajdonában/résztulajdonában lévő azonnali.hu készített egy interjút a mostanság viszonylag keveset emlegetett Jobbik (hol van már a napi, menetrend szerinti csicskapártozás?) elnökével, Sneider Tamással. A kurvahosszú interjú egyik alapállítása az, hogy a Jobbik szeretne csatlakozni az úgynevezett jobboldali konzervatív Európai Néppárthoz, vagyis a Fidesz pártcsaládjához...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.