2018. november 21., szerda

NINCS MAGYAR ÁLLAM, A HELYÉT BŰNSZERVEZET FOGLALTA EL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.11.20.


Rekordgyorsasággal bírálta el a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök menekültkérelmét. Ennyi idő alatt csak politikai döntést lehet hozni, egy menekültkérelmet nem lehet elbírálni. Jogállamokban egyébként is független bíróság hoz döntéseket, de ennyi idő alatt nem lehet megállapítani azt, hogy “koholt vádak alapján” ítélték el a kérelmezőt, és az sem bizonyított, hogy a macedón “igazságszolgáltatás pártatlansága megkérdőjeleződött” az eljárás során. Nagyjából Orbántól is hasonló állításokra számíthatunk, ha egyszer független bíróság elé kerül.

De a Gruevszki által előadottak alapján még Donald Trump is kaphat magyar menekültstátuszt, mert Gruevszki érvelési technikája hasonló. A különleges ügyész vizsgálata boszorkányüldözés, a független sajtó “fake news”, a szabad média a nemzet ellensége. A független igazságszolgáltatás akadályoztatása a kereszténység védelme.

A menekültstátuszt kormányzati utasításra adták ki, s mivel a “kormányzat” kifejezés Magyarországon egyetlen ember megkérdőjelezhetetlen akaratát jelenti, Gruevszki kizárólag Orbán utasítására kapott menedékjogot Magyarországon. Oszt jó napot!

Mondanánk azt, hogy Nikola Gruevszki menekültstátuszával Magyarország megsértette a nemzetközi jogot, a magyar jogot is, a menedékjog az ország miniszterelnökének bűncselekménye útján valósult meg, de ma már gyakorlatilag nem létezik olyan, hogy “Magyarország”. Magyarországon klasszikus értelemben vett “állam” nem létezik, amely hordozná magán egy állam jellemzőit, amely szabályozott módon működik. Egyedi döntésejekt hoz egy ember, amit a bürokrácia szolgai módon végrehajt.

Magyarország nevében egy ember cselekszik, és egy bűnszervezet élén gyakorolja korlátlan uralmát az elfoglalt és leigázott országban. Hatalma demokratikus legitimációjának látszatát két csaló, tisztességtelen és egyenlőtlen választás adja, amelyet a politikai ellenzék hitelesített a részvételével az Orbántól cserébe kapott anyagi javakért. De a választások az országot bitorló bűnöző mindenkori kétharmados győzelmére van beállítva, amelyben nem fejeződhet ki a népakarat.

A leigázott “Magyarország” nevében Orbán Viktor nem csupán az általa megdöntött magyar Alkotmányt, a magyar törvényeket, hanem a nemzetközi jogot is átlépte, s egy bűnöző társát az igazságszolgáltatás elől kimenekítette. Az állami működés látszatát keltő “menekültstátuszt” adott neki. Ez valójában azzal a cselkménnyel azonos, amikor egy gengszter az igazságszolgáltatás és a börtön elől kiszabadítja egy bűntársát, és elbújtatja a rendőrség elől. Mint egy westernfilmben, amikor a bankrablót egy társa lelövi a kötélről. Orbánt nemzetközi körözéssel le kellene tartóztatni, és a bűntársával együtt macedón vagy nemzetközi bíróság elé kellene állítani. Valósággal megszöktetett egy bűnözőt Macedóniából a börtönbüntetés elől.

Mivel Orbán bűnszervezete a magyar állam mögé bújva ténykedik, ezért az Európai Uniónak azonnal be kellene szüntetnie “Magyarország” összes támogatását, mert az egy bűnszervezet támogatását jelenti. Olyan ugyanis, hogy “Magyarország”, nem létezik. Egy országnak vannak intézményei, szervezetei, a polgároknak jogai, önrendelkezése, beleszólása, független intézményeknek mozgásterük. Magyarországon ilyen nincs. Ez nem egy ország, nem egy állam, hanem komplex szervezett bűnözői csoport, amely a megszállását “államnak” maszkírozza. Ezért Magyarország jelenleg nem tagja az Európai Uniónak, Orbán Viktor bűnszervezete vette át Magyarország uniós tagságát és sajátítja ki az uniós támogatásokat. Az Európai Uniónak ezt a helyzetet észre kellene vennie. Különös tekintettel arra, hogy ez a bűnszervezet nemcsak saját országát rabolja ki, és hajtja az uralma alá, hanem egész Európa elfoglalását tűzte ki célul, hogy egész Európát leigázza és kifossza.

Orbán azért nem szorul erőszakra, mert az országgal elhitette, hogy ő “miniszterelnök”, az általa vezetett bűnszövetkezet egy párt, amely egy államot irányít. Ebből semmi nem igaz. Orbán. évek óta azzal riogatja a magyar népet, hogy ha nem tűrik el az ő megszállását, akkor bűnöző migránsokat akarnak az ország “ellenségei” Magyarország területére telepíteni. Miköben a legnagyobb bűnöző ő maga, akihez hasonló károkat egymillió migráns sem tudna okozni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.