2018. december 24., hétfő

NE A JÉZUSKÁÉRT AGGÓDJATOK, HANEM MAGATOKÉRT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2018.12.24.



Döbbenetes, hogy a diktatúrák és a diktatátorok mennyire nem érzékelik a valóságot, mennyire cserbenhagyja őket a veszélyérzetük. Ezek a felfújt hólyagok, mint a kádéenpések, akikre még ember magukon kívül nem szavazott, a “kisjézuskáért” aggódnak. Mi a kisjézuska? Egy fa vagy gipsz szobor, a legócskább giccs, amit valaha előállítottak, értéke kevesebb, mint a zónapörkölt ára. Amúgy bálványimádás, ami a tízparancsolat első rendelkezését sérti. Ha valaki keresztényellenes, akkor az, aki ezt kihelyezte, és aki megvédi Latorcaitól Semjénen át az egész sötét bandáig bezárólag.

Ezek a jézuskáért aggódnak, miközben ők maguk vannak veszélyben. Nem érzékelik, hogy ha így folytatják, lógni fognak. A körúton fogják kibelezni őket. Ezt az érdekükben írjuk, hogy térjenek észhez. Nem ismerik a magyar népet? Nézzék végig a magyar történelmet. De elég csak átlapozni néhány 56-os fotót. Sajnos, a magyaroknak nem sok érzékük van az emberi jogokhoz. Pedig először azokat veszítik el. Itt kellene megállítani minden diktátort. De ez átmegy rajtuk, mint Semjén lopott szakdolgozata a teoológia államvizsgán.


Aztán a diktatúra eléri a privát szférájukat. Túlóra, rabszolgaság, kényszer, pénzhiány, kisebb rántotthús, és ha nem lát a magyar ember semmi ügyeskedést, amit megjátszhat, ezeket úgy keni a falhoz, hogy semmi nem marad belőlük. Ezek az idióták valami ócska giccses gyerekszoborért aggódnak, és nem veszik észre, hogy nem a bálványaik vannak veszélyben, hanem ők. Bedőltek saját propagandájuknak, hogy itt demokrácia van, és az ellenfeleiknek be kell tartaniuk az általuk írt törvényeket, amiket ők maguk soha nem tartanak be.

Nem veszik észre, hogy ami most zajlik, előjáték. Még csak egy kis morgás, nem akar senki kárt okozni senkiben. Most csak azt akarják, hogy vegyék észre őket, bánjanak emberhez méltóan velük. Legyenek ezért hálásak nekik. Ez egy lehetőség a kijózanodásra. De ha a sok paprikajancsi nem veszi komolyan, ha úgy bánnak velük, mint a kapcájukkal, ezek az emberek beindulnak, és nagy ívben tojják le az ő hazugságaikat, a díszleteiket, a hamis törvényeiket, és az első fára fogják felhúzni őket...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.