2019. január 26., szombat

A LÉNYEG, HOGY NE JÖJJENEK A MIGRÁNSOK ÉS A HŰTŐBEN MINDIG LEGYEN MÉG EGY SÖR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.01.26.


Hejhó! Az egyébként is félkegyelműeknek és szellemi fogyatékosoknak tekintett országlakók további szellemi nyomorúságba taszajtásának és a párhuzamosan zajló felfoghatatlan méretű fideszes harácsolás elfedésének okán a NER-show folytatódik. Az agyhalál a kertek alól leselkedik ránk. Azt már tegnap ist tudtuk, hogy mostanság nem lesz békemenetelés, de azt például nem tudtam, hogy sokkal súlyosabb is lehet a helyzet. Kiderült, hogy a CÖF nevű fideszes civil szervezet az európai civil álláspont erősítése érdekében (!?!) C12 néven szakértői (???) testületet hozott létre azért, hogy autentikusabban képviselhessék kezdeményezéseiket az Európai Unióban:

"A C betű akár a C-vitaminra is utalhat, amely az emberek immunrendszerét védi, így a C12 működése is valami hasonló lesz, az embereket akarjuk védeni a hazugságok ellen, a csúsztatásokkal és igazságtalansággal szemben".

– lelkendezett a névadás eredetéről a CÖF elnöke Csizmadia László, aki bejelentette: rendezvényeken, polgári fórumokon is hangoztatni fogják szakértői (!!!!???) véleményeiket. Miért? Eddig nem azt csinálták? Összeterelték a Fidesz aggkorú szavazóit és azzal riogatták őket, hogy a migrációs veszedelem akkora, hogy mindmeghalnak, ha nem Orbán Viktor lesz a miniszterelnök élete végéig? Az a szakértői testület, amelynek Georg Spöttle és Földi László biztosan tagjai, az bizony mindentől is megvéd. Ez legalább annyira vicces, mint hogy Polt Péter harcol az általában vett korrupció ellen, Papp Dániel a hírhamisítás ellen, Matolcsy a közpénz lopása ellen, Rogán meg úgy általában a bűnözés ellen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.