2019. március 19., kedd

MÉSZÁROS LŐRINC, A LÁTHATATLAN EMBER

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.03.19.


Annak ellenére, hogy egy ideje Magyarország leggazdagabb embere, vannak olyan honfitársaink, elsősorban a vidéki Magyarországon, de máshol is, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről. Nem csupán a mélyszegénységben élő, a létük fenntartásáért küzdő emberek nem tudják, hogy kicsoda, de a tisztes megélhetéssel bíró, hivatalban dolgozó ügyintézők között is sokan vannak, akik még soha sem hallották a nevét.

A közmédiában, ahonnan honfitársaink nagy része „tájékozódik”, Mészáros Lőrinc ugyanis nem létezik. Ezért azok a milliók, akik az adófizetők pénzén működtetett közmédiából, valamint csatolt részeinek hazugságaiból szerzik ismereteiket, nem tudják, hogy ez az ember Orbán Viktor gyerekkori pajtása, a felcsúti elsőosztályú futball klub elnöke.

Magyarország 85 százalékának – ők azok, akik kizárólag a lakájmédiából tájékozódnak -, fogalma sincs arról, hogy Orbán Viktor gyerekkori pajtása, sokak szerint strómanja, a Népszabadságot bezáró Mediaworks társtulajdonosa, az Echo TV tulajdonosa, szállodák és Balaton-parti kempingek felvásárlója, egymilliárd forintos jachton múlatja bizonnyal kevés szabadidejét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.