2019. április 5., péntek

LENYŰGÖZŐ A FIDESZ VÁLASZTÁSI PROGRAMJA

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.04.05.


2014-ben, a választások előtt a Fidesznek egyetlen programpontja volt, az is igen rövid és egyetlen szóban összefoglalható: folytatjuk. Vagyis, hogy folytatják a jogállam lebontását, a tájékoztatás megszállását, annak érdekében, hogy zavartalanul folytathassák azt, amit elkezdtek, és amihez egyedül értenek: a lopást.

Most ennél valamivel bőbeszédűbbek voltak az elvtársak, az Európai Parlamenti választás programja a Fidesz szempontjából úgy írható le, hogy megállítják a migrációt. A gyengébbek kedvéért még azt is hozzáteszik, hogy bár a Néppárt balra tolódott és már nem keresztény, ők akkor is megvédik Magyarországot, valamint bonuszként Európát.

Ez a Fidesz választási programja és egyben megoldási javaslata az Európa és Magyarország előtt álló kihívásokra. Ez amúgy egy nyerő program, legalábbis Magyarországon. A magyar választó ugyanis egyszerű, mint az ék, és úgy gondolkodik, hogyha a Fidesz megfékezi a migrációt, akkor az egyben azt is jelenti, hogy a hazai kórházakban és rendelőintézetekben ettől kezdve rövidebbek lesznek a várólisták, lesz elég orvos és ápoló, mert elég lesz a fizetésük ahhoz, hogy itthon maradjanak és ne külföldön, vagy az állami egészségügyet elhagyva, magánkórházakban és rendelőkben vállaljanak munkát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.