2019. április 11., csütörtök

MAGYARORSZÁG SZOPÓÁGON

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.04.11.


Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja.

Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a (fideszes) polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét.

Milyen ország az olyan, ahol még csak nem is ez a gazember (fideszes) polgármester jelenik meg a tetthelyen, hanem két komája, velük kell a szerencsétlen nőnek jóban lenni. (Magyarul: őket kell leszopnia.)

Milyen ország az olyan, ahol ezt a gazemberséget még lehet fokozni, a (fideszes) polgármester ugyanis az aktust követően egyetlen forintot sem ad a megalázott asszonynak, ellenben két komája máig tisztázatlan körülmények között felveszi az aktust, a felvételt elküldik ismerőseiknek, hogy nem sokkal később a kocsmában mindenki a történteken csámcsoghasson és röhöghessen.

És akkor most lépjünk túl a konkrét történeten.

Milyen ország az olyan, ahol egy ilyen gazember polgármester lehet. Milyen komái lehetnek ennek a tahó gazembernek, aki, ki tudja miért, még mindig a hivatalában van, nem mozdították el a posztjáról, nem tartóztatták le, nem mutatták a tévékben, amint vezetőszáron a börtönbe kísérik.

Milyen ország az olyan, ahol nem akad egyetlen jóérzésű ember, aki pofán vágta volna a polgármestert és a komáit. Milyen ország az olyan, ahol a huszonegyedik században ezt meg lehet tenni, és a politikai pártok, nőegyletek, mindenféle rendű és rangú szervezetek nem vonulnak a településre, hogy tiltakozzanak a nyílván mélyen hívő és nagyon keresztény (fideszes) polgármester és komái ellen. Milyen ország az olyan, ahol a falu népe nem felháborodik, hanem röhög a történteken, mert ezen a lebutított, évek óta tudatosan megmérgezett Magyarországon senkinek jut eszébe, hogy amit ezzel a kiszolgáltatott asszonnyal megtettek, azt mással is meglehet csinálni?

Milyen ország az olyan, ahol ekkora gazemberség megtörténhet?

Milyen ez az ország?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.