2019. június 21., péntek

CSALÁDI SIKER

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.06.21.


Nem történt más, mint hogy meglopták az adófizetőket, mint ahogy azt tették a Tiborcz-Elios-ügy kapcsán is. Akkor 13 milliárd forintot fizettek ki a magyar adófizetők, miközben Tiborcz egyre csak gazdagodik. Első elcsalt milliárdjaiból megalapozta ingatlanüzletét, ma pedig már sorban vásárolja fel az ország legértékesebb épületeit. Ehhez sincs semmi közünk, mint ahogy az kiderült a főügyészség „nyomozásából” is, hiszen bűncselekmény hiányában egyszerűen ejtették az ügyet. Mert ma Magyarországon nem számít bűncselekménynek az, ha a magyar adófizetőket 13, vagy akár 30 milliárd forinttal is meglopja egy kormányközeli szereplő. Az kérem szépen csak üzleti tevékenység, amihez a magyar állampolgároknak – akik egyébként a számlát fizetik – az égvilágon semmi közük nincs. Ha pedig valaki kérdőre vonja ezeket a felkapaszkodott senkiháziakat, akkor a kormánymédia rögtön a segítségükre rohan, hogy irigységgel vádolja meg az elégedetleneket.

Na de térjünk vissza Rogán Antal drága feleségére, Cecíliára, aki egyre komolyabban is beleveti magát a sport és szépségversenyek világába. A több mint 100 milliárd forintos költségvetéssel rendelkező MTVA – ennek nagyrésze természetesen szintén csak közpénz – nettó 52,6 millió forintot fizet a Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília fémjelezte szépségversenyért. Ez azonban csak egy tegnapi kósza hír, korábban az is kiderült, hogy állami cégek támogatják a Rogán Cecíliához köthető sportrendezvényeket. A HVG közérdekű adatigényléséből kiderült, az MVM 150 milió forinttal támogatta a Fitbalance-t és a Nemzeti Futóversenyt. Az külön nevetséges, hogy már nemzeti futóversenyünk is van, de komolyan. A kormány képtelen meglenni ezen szó ismételgetése nélkül? Ugyan mi a búbánatos hétszentésg tud nemzeti lenni azon, hogy valaki lefut 10km-t?

A HVG tovább érdeklődött az állami cégek támogatásai ügyében és óriási szerencséjükre még Rogán Antalt is sikerült mikrofonvégre kapniuk, aki óriási meglepetésre válaszolt is a feltett kérdésre:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.