2019. július 26., péntek

2,7 MILLIÓ FORINT KÖZPÉNZBE KERÜLT A KDNP-S VEZETŐK ÉS FELESÉGEIK SZENTPÉTERVÁRI TURISTÁSKODÁSA

INDEX
Szerző: BIROM
2019.07.25.


Az Országgyűlés Hivatala fizette, méghozzá a a KDNP-frakció keretéből azt a 2,7 millió forintot, amelyben Semjén Zsolt és Harrach Péter kereszténydemokrata pártvezetők szentpétervári utazása került, hangzott el az RTL Híradójában.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy egy háromnegyed órás protokoll-látogatás után az egész hétvégét Szentpéterváron töltötték a KDNP politikusai feleségeik társaságában. A teljes delegáció ötfős volt: Semjén Zsolt, Semjénné Menus Erzsébet Gabriella, Harrach Péter, Harrach Péterné Nagy Csilla és Ujvári Sándor utazott...

...Az eredeti hírből is kiderült ugyanis: Szentpéterváron fejenként tízezer rubellel, vagyis ötször negyvenötezer forinttal fogadta a KDNP vezetőit a VIP-váróban a főkonzul és az első beosztott, majd a főkonzulátusnak köszönhetően egy kisbusszal utaztak be egy ötcsillagos szállodába, a Corinthiába . Ennek honlapja szerint

EGY KÉTSZEMÉLYES SZOBA 23 950 RUBELNÉL KEZDŐDIK (107 EZER FORINT), ÉS 66 450 RUBEL (299 EZER FORINT) A LEGDRÁGÁBB ÉJSZAKÁNKÉNT.


Semjénék találkoztak Szergej Szolovjov első alelnökkel és Alekszandr Kusakkal, az Egységes Oroszország párt frakcióvezető-helyettesével, ez volt az eseményről készült egyetlen hivatalos fotó, ami Semjén Facebook-oldalára is kikerült. A 45 perces látogatással a hivatalos út véget is ért, azonban a delegáció vasárnapig Szentpéterváron maradt, és többek között városnézésen, kirándulásokon és sétahajózáson vettek részt.

Mindez Hollik István szerint nemcsak etikus, hanem:

"ez a bevett gyakorlat".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.