2019. július 26., péntek

A MAFFIARENDSZER MEGVÉDI MAGÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.07.25.


A kormány kitart és továbbra is kiáll a Stop Soros törvénycsomag mellett. Ez annyit jelent, hogy továbbra is azon dolgoznak, hogy ellehetetlenítsék a hazai civil szervezetek munkáját, mondván, azok mind Soros ügynökei. Ezzel a kisebbségek, valamint a szegényebb réteg helyzetét rontják tovább, hiszen ezeken a területeken végzik el a civil szervezetek azt, ami jó esetben állami feladat lenne. Nem Magyarországon persze. Emiatt – már hogy a kormány kitart az eddigi intézkedései mellett – az Európai Bizottság az Európai Bírósághoz fordult, ezzel pedig a harmadik szakaszába lépett a Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárás. De gond egy szál sem, hiszen Hollik kijelentette: a kormány készen áll a perre.

Hollik ezt persze hosszabban is kifejtette, egy kis sorosozással megspékelve, majd mondandója végén burkoltan még meg is fenyegette a választókat, amikor a következőket mondta:

"…ha valaki azt szeretné, hogy a települése tovább fejlődjön, akkor az a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatja."

Ez ennyire egyszerű. A fideszes polgármesterek ugyanis gond nélkül hozzáférnek a támogatásokhoz, egy ellenzéki polgármestert azonban ellehetetlenítenek, hiszen a kifizetések a Fidesz kezében vannak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.