2019. október 23., szerda

ZAVAR AZ ERŐBEN

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2019.10.22.


Csak néz a zember/polgár/magyarember kifele a fejéből és nem hisz a szemének, a fülének, de a többi érzékszervének se: a Fidesz propagandagépezete felkészületlenül várta az önkormányzati választásokat, láthatólag nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Orbán is időnként demokratáskodik, máskor meg fenyegetőzik, aztán amikor nyomás alá helyezik, még a nyelvét is kidugja, bizonyítékul arra, hogy egészségügyi gondjait nem a nátha okozza, inkább a hátha.
Márhogy hátha ez egy trend első fázisa, és az elkövetkező években a trend folytatódik, ami akár ahhoz is vezethet, hogy elveszíti az országgyűlési választásokat is, az pedig komoly következményekkel járhat, azon nem segít, ha összeszámolja, hogy hány kihalt faluban szavaztak rá a megfélemlített közmunkások.

És akkor nagy a baj, mert ha jön egy-két tökösebb politikus, akkor előfordulhat, hogy a vádlottak padján nyalogathatja a szája szélét, a hozzátartozóival együtt.
Lehet, hogy a harács egy részét sikerül eldugnia külföldön, de ez legfeljebb arra lesz elég, hogy havonta kapjon élelmiszercsomagot, a család és a vazallusok pedig szorgalmasan gyűjthetik az uszadékfát, hogy legyen mivel tüzelni a határról átcsoportosított szögesdróttal ékesített ócsai lakóparkban kijelölt kényszerlakhelyükön.
Persze egy ideig távol kellene tartani az ügy kezelésétől Gyurcsányt és a többi széplelket, és már most el kellene kezdeni kidolgozni a megfelelő jogi lépéseket.
Mindenesetre nagyurunkat meglegyinthette a halál szele, és bár ő elsősorban a politikai halálra gondolhat, de sokaknak erről Ceaușescu jut eszébe, aki kisebb tróger volt, mint Szeretvetisztelt Vezérünk, ő ugyanis nem vitte haza az arany ajtókilincseket és nem építetett stadiont a saját telkére, mégis porzott mögötte a vakolat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.