2019. november 17., vasárnap

KOMOLY ORSZÁG? NE VICCELJÜNK MÁR!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.11.17.


Bort, búzát, békés jó reggelt kívánok mindenkinek! Nem tudom, mennyire mondok bármi újdonságot azzal, hogy a nemzeti alapú elmebaj szép lassan felzabálja azt a már így is rohadtul kevés mentális higiéniát, amivel még rendelkezik ez az ország. De nem is azért tartok ma vasárnapot, hogy mellbevágó nóvumokkal borzoljam a kedélyeket. Megteszik a régiek is.

Az én kedélyeimet a varacskos Maradona (köszi, Bödőcs) tegnapi megrökönyítő Facebook-videója borzolta fel első körben, és el kell keserítenem mindenkit, de főleg a csaholó/jó pénzért hazafiakat: távolról sem azért mert balliberális geci vagyok, árulom a hazát, és nem tudok örülni semminek, de pláne annak, amikor lelkileg szar állapotban lévő, erkölcsileg rothadó alakok gyerekkori álma teljesül. Tök mindegy, hogy miniszterelnökök vagy sem.

Miközben a sakáljai, a lakájai, vagyis a szolgalelkű médiagépezete magából kikelve őrjöngött tegnap, amiért egy indexes újságíró nem állva hallgatta végig az Ismerős Arcok szívbemarkoló nótáját a Puskás Aréna avatásán, és azzal uszítja, hergeli az uszításra, hergelésre különösebben rá nem szoruló híveit, hogy igenis két oldal van, és választani kell a két oldal között (nincs az az isten, hogy én ide belinkelem a Ripost nevű szellemi végtermék idevágó kínkeserves sirámát), amelyek közül az egyik könnybe lábad és vigyázzba vágja magát, meg aközött, amelyik nem lábad könnybe és nem vágja magát vigyázzba, a nagy ember egy hölgykoszorúval szemben állva, zsebrevágott kézzel hisztériázott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.