2019. november 1., péntek

ÚJSÁGÍRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖKNEK INDÍTOTT GYŰJTŐOLDALT AZ ÁTLÁTSZÓ

ÁTLÁTSZÓ / ADATÚJSÁGÍRÁS
Szerző: BÁTORFY ATTILA
2019.10.31.


A Tooltartón jelenleg 41 magyar és külföldi az újságírást segítő online eszközt lehet közvetetten elérni. Az oldalon az eszköz típusa és ára szerint is lehet szűrni. A kínálatot folyamatosan bővítjük.

Ha újságíróként, vagy civilként problémát okozott az, hogyan lehetne leszedni valamilyen adatot a netről, probléma volt, hogy miképpen lehetne PDF-ből Excelbe konvertálni egy táblázatot vagy idővonalkészítő szoftvert kerestél, akkor a Tooltartót neked készítettük.

Akkor is jó hasznát veszed, ha egyszerű, vagy kicsit nehezebb adatvizualizációs vagy térképkészítő szoftvert keresel. Illetve a Tooltartó arra is jó, ha magyar vonatkozású adatbázisokat, monitorozó alkalmazásokat keresel.

A szájton jelenleg negyvenegy eszköz található, amelyeket a használatuk és az áruk szerint szűrhetsz. Minden eszköznél találhatsz továbbá egy rövid leírást arról, hogy mire való.

A Tooltartót folyamatosan frissítjük, de mivel mi sem tudhatunk mindenről, ezért nyugodtan küldhetsz nekünk javaslatokat is. Távlatosabb célunk, hogy a szájton található eszközökhöz kívülről is hozzá lehessen adni újakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése