2016. január 17., vasárnap

A SORKATONASÁGNAK VAN ÉRTELME, CSAK NEM AZ

LOBSTERIZMUS BLOG
Szerző: Quadrille Lobster
2016.01.16.


A sorkatonaságnak honvédelmi hatása elhanyagolható. De nem is az a célja. Az a célja, hogy beszoktasson, betörjön. Hogy megnyomorítsa az akaratodat a brutális önkényességével és értelmetlenségével.
Hogy félelmet keltsen benned és tudatosuljon, hogy csak azért ficánkolhattál eddig, mert ők engedték. Hogy megrettenj és ennél kisebb kérdésekben aztán már pláne ne merj ellentmondani.
Na, arra tökéletes.

Ami a női alattvalónak az ellesztés, az a férfi alattvalónak a katonaság. Megrémít, értelmetlen, akaratod ellenére való, de nem nagyon mersz rá nemet mondani, mert akkor nemzetellenes vagy. Holott csak a vezetőknek túl nagy a hatalma.

Az a bajotok, hogy elfelejtettétek, hogy a testetek az államé. Hogy csak emberi erőforrások vagytok a tenyésztelepen, feldolgozásra várva. De most majd emlékeztetnek rá.

Nem csak nőket, férfiakat is.

Épp csak rácsodálkoztam, milyen varázslatosan tökéletes gumicsont-topik a nőellesztés, erre már itt is van a folytatás. Nem csak a nők testéről beszélünk immár gátlástalanul, nem csak az ő testi épségükbe és egészségükbe dumálunk bele, de a férfiakéba is.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.