2017. március 22., szerda

HEINEKEN AVAGY ANYÁTOK

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2017.03.21.


A Heineken pár éve vásárolt félmilliárd dollárért tulajdonrészt a Lagunitas sörfőzdében. A Lagunitas valódi kézműves söröket csinál, a lassan világhírűvé váló IPA-n kívül van egy olyan imperial stout-ja, amin az alábbi címke látható:

Sarló és kalapács. Minden világos, a Heineken a kommunista világösszeesküvés része.

A tehetségtelen, szervilis és időnként a köztörvényességgel is kacérkodó magyar "konzervatív" értelmiség ilyenkor magyarázza el harmincezer forint plusz ÁFA-ért, hogy százmillió halott, és bezzeg a horogkereszt.


A helyzet az, hogy a rendszerideológ Lánczi András egy kommunista ideológiai lap szerkesztője volt a rendszerváltás előtt, Orbán Viktor egy kommunista ifjúsági szövetség titkára volt a gimnáziumban, Tőkéczki László Széchenyi-díjas rezsimszolga egy kommunista rendszer nevében akarta a vallásos diákokat száműzni a tanárképzésből, és akkor a fidesznyik párttagok egész soráról nem is beszéltünk Pintér Sándortól Járaiig. Ez a különbség (többek között) a vörös csillag és a horogkereszt között. A múltunk.

Kádár János nagypapi és az úttörők, Stefka elvtárs és a belügyminisztérium, Kondor elvtársnő és.... nem értem, hogy miért zárta be magát jogi képviselőnk a spájzba egy kibiztosított láncfűrésszel.... szóval a közelmúltunk, amelyre még emlékszünk. Még az Omega is Crvena Zvezda volt.

Egy ország akkor tiltsa be a vörös csillagot, ha előtte nem varrta fel mindenre, ami mozgott, ha nem viselkedik ma is úgy, szinte testületileg, mint egykoron egy megyei pártbizottsági ülés szünetében. Egy ország akkor tiltsa be a vörös csillagot, ha nem egy olyan birodalom tagköztársasági címére pályázik, ahol egy volt KGB-s a főnök és katonai parádét tartanak november hetedikén. Egy ország akkor tiltsa be a vörös csillagot, ha képes öt percig nem úgy gondolkodni, mint Komócsin Mihály. Egy ország akkor tiltsa be a vörös csillagot, ha nem a Brit Forradalmi Kommunista Párt alapítóját keni meg a miniszterelnök egy unióellenes tirádáért.... Egy ország akkor tiltsa be a vörös csillagot, ha muszáj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.