2017. október 5., csütörtök

AZ ELEMZŐK ELEMEZGETNEK, A TENYÉRJÓSOK JÓSOLNAK, AZ ORSZÁG MEG BELEFULLAD A SZARBA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.10.05.


Hivatalosan is megállapítom: ez az ország nem normális. Így, egyben, a nemzeti összetartozás jegyében. Büszkén, faszául. A régen véget ért vizes vébé még mindig drágul. Mert megérdemeljük. Fő hír, hogy Simicska részeg volt, mint az albán szamár, vagy nem volt részeg. A tévében szakemberek – ó, dehogy – vitáznak erről és arról, hogy most akkor ez kinek jó, hogy annyira okos az egykori bűntárs, mint a hétördög és a végén jól jön ki a háborúskodásból a szaporítóanyaggal, vagy összeomlott végleg és el lehet földelni.

Máshol, másik csatornán, mások – vagy ugyanott, ugyanazok, a fasz nem tudja követni és már nem is akarom – azon vinnyognak, hogy húha, hová rothadt az újságírás, mert újságíró már nincs is, csak propagandista. És már nem tart senki távolságot semmitől, meg még rondán is beszélnek. Mondja ezt valamelyik főszerkesztője valaminek.

Szaporítóanyag és társai meg közben csutkára kifosztják az országot. Nem kicsit, hanem nagyon. Miközben Sopánkáék azon nyammognak, hogy hát mi lett az újságírói kultúrával, a távolságtartással, az objektivitással és fújfújfúj! Az elemzők elemezgetnek, a tenyérjósok jósolnak, az ország meg belefullad a szarba. Kompletten...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.