2018. március 15., csütörtök

MÁRCIUS 15. A VÁLASZTÁSOK ÁRNYÉKÁBAN: UTCÁRA VONUL MAGYARORSZÁG - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

MÉRCE
Szerző: Mérce
2018.03.15.


A választásokat megelőző március 15-e mindig izgalmasnak bizonyul, hiszen mindenki megpróbálja mozgósítani saját szimpatizánsait, és felhívni a figyelmet a közelgő választások tétjére. A felfokozott hangulatban a Mérce egész nap követi az országos eseményeket és élőben jelentkezik a legfontosabb helyszínekről.

9.00 – A hagyományokhoz híven az 1848-as forradalom és szabadságharc kitörésének 170-ik évfordulója is a Kossuth téren indul az ünnepélyes zászlófelvonással.
12.00 – Egyszerre két Békemenet is indul. A kormánypártok szimpatizánsai, a CÖF szervezésében a Bem-szobornál gyülekeznek, majd innen vonulnak át a Kossuth térre. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt ellen-békemenete az Oktogonról indul és a Deák Ferenc térre érkezik meg.
13.00 – A Lehet Más a Politika ünnepségén Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt mellett ünnepi beszédet mond Hadházy Ákos társelnök és Bod Péter Ákos, az MNB egykori elnöke.
14.00 – A Kossuth téren Orbán Viktor mond beszédet. Ide fut be a Békement is.
15.00 – A Fővám téren közösen tüntet az MSZP-Párbeszéd, a DK, az Együtt és a Liberálisok. Felszólal Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt.
15.00 – A Jobbik nem messze a Kossuth tértől, a Batthyány-örökmécsesnél tartja központi megemlékezését. Beszédet mond Vona Gábor, a párt országgyűlési képviselőjelöltjei pedig ünnepélyes esküt tesznek le.
17.00 – Az Operánál a Független Diákparlament immár idén harmadszorra szervez tüntetést...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.