2018. április 14., szombat

KÉSZEN ÁLLNAK A FIDESZ PROVOKÁTORAI

SZTÁRKLIKK
Szerző: JÁSZ ZOLTÁN
2018.04.14.


Valami nagyon aljas dolog van készülőben. Érezhetően a Fideszben igény lenne egy jókora balhéra, ugyanis a választási kampány egyik fő üzenetét - a soros szervezetek és az ellenzék felforgató tevékenységét -, a kormánypártoknak eddig még nem sikerült demonstrálni, most itt az alkalom.

A Fidesz 2015-ben is megjáratta Budapesten a menekülteket, társadalmi tapasztalatot generált, egy ország láthatta és élhette át az élményt, amire 3 év múlva is tudott hivatkozni. A párton belül most úgy gondolhatják, nincs jobb eszköz a félelem fenntartására, mint egy lángokban álló Budapest képeinek folyamatos sulykolása a közmédia segítségével.

Tegnap az Origo már meg is írta, hogy "a szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái szombat este lángokba akarják borítani Budapestet.

A kormánypárti médiumok kommunikációjából jól látszik, hogy a soros-ellenzék-civil felforgató tevékenységéről is kellene társadalmi tapasztalat - ezt készítik elő a választási csalásos konteók véleményvezérek felé történő megerősítésével, a rendőri készültséggel, a listás provokációval és az ilyen hangulatkeltő cikkekkel.

A közösségi oldalakon is megjelentek azok a vélemények, kommentek, amelyek hergelik és erőszakos cselekedetre buzdítják a népet. Fideszes provokátorok kamu Facebook-profillal, ellenzéki, tematikus csoportokban osztanak meg olyan tartalmakat, amelyek alkalmasak az indulatok fokozására.

Emellett érezhetően nagy a rendőri készülődés. A belvárosban annyi kamerát szereltek fel, mintha hollywoodi mozifilmet szeretnének forgatni. Csak egy jó rendező kell, és persze néhány statiszta. A többi már megy magától...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.