2018. május 10., csütörtök

A 100 LEGGAZDAGABB 2018 - ITT AZ ÚJ LISTA! ŐK A LEGGAZDAGABBAK ÉS A LEGBEFOLYÁSOSABBAK MAGYARORSZÁGON

NAPI.HU
Szerző: DOMOKOS LÁSZLÓ, SZAKONYI PÉTER
2018.05.10.


Ismét Csányi Sándor vezeti a Napi.hu gondozásában megjelent A 100 leggazdagabb 2018-as listáját, ahová idén négy új nábob érkezett. A Befolyásbarométer dobogójára pedig Orbán Viktor, Csányi Sándor és a Lázár Jánost váltó Mészáros Lőrinc került.

Tavaly újabb 60 milliárddal, 320 milliárd forintra gyarapította vagyonát Csányi Sándor, így 2011 óta egymás után nyolcadszor lett a leggazdagabb magyar - derül ki a Napi.hu kiadásában idén immár tizenhetedik alkalommal megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadványból.

Az OTP Bank első emberét - a tavalyi után újra nagy ugrást bemutató - Mészáros Lőrinc és családja követi. A felcsúti üzletember, lemondott polgármester a 2017-es ötödik helyről idén a másodikra került, becsült vagyona egy esztendő leforgása alatt újabb százhatvanmilliárd forinttal gyarapodott, így már eléri a 280 milliárd forintot. A harmadik helyre pedig a tavasszal elhunyt ingatlanfejlesztő, Demján Sándor családja került, 260 milliárd forint becsült vagyonnal.

Az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán Györgynek idén meg kellett elégednie a negyedik hellyel, hiába növelte vagyonát egy év alatt a harmadával, 240 milliárd forintra. A tavalyi második Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa (akinek becsült vagyona egy év leforgása alatt csupán 20 milliárddal emelkedett) most az ötödik lett, 220 milliárd forinttal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.