2018. október 8., hétfő

MÁRKI-ZAY PÉTER: LÁZÁR JÁNOS GYŐZÖTT, ÉN ILYEN ALJASSÁGHOZ NEM ASSZISZTÁLOK

168 ÓRA ONLINE
Szerző: B.M.
2018.10.07.


Nagyon úgy néz ki, hogy végleg besokallt a független polgármester: a képviselő-testület feloszlatását és új polgármester-, valamint önkormányzat-választást követel.

„ARRA KÉREM A VÁLASZTÓKERÜLET HŰBÉRURÁT, HOGY NE KÍNOZZA SZEGÉNY ÁRTATLAN VÁSÁRHELYI GYEREKEKET MÉG EGY TELJES ÉVIG: MOST AZONNAL ÁLLJUNK MEG ÉS RENDEZZÜK A VÁROS SORSÁT” – írta a körzet országgyűlési képviselőjének a kiborult független polgármester.

Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy végleg elege lett Márki-Zay Péternek. Vasárnapi Facebook-bejegyzése szerint ugyanis az elmúlt egy hét történései nyomán nem maradt más választása, mint követelni a következő pontokat:

1. A képviselő-testület OSZLASSA FEL magát és LEGYEN ÚJ VÁLASZTÁS (képviselők és polgármester is)!

„Bízzuk az ítéletet a vásárhelyiekre: a győztes feladata Lázár János milliárdos adósságainak rendezése, nem könnyű küldetés sem nekem, sem Orbán Viktor legfőbb párton belüli riválisának. Ha a város többsége enged a gyerekekkel történő zsarolásnak, én megértéssel és sértődés nélkül fogom visszaadni a problémák megoldását Lázár úrnak és jelöltjeinek. Ha viszont mégis engem ér a megtisztelő, bár nehéz feladat, akkor reményeim szerint munkámat már egy a város érdekében engem támogató közgyűléssel sokkal könnyebben tudnám folytatni.”

2. A kormány VÁLLALJA ÁT LÁZÁR JÁNOS FELELŐTLEN GAZDÁLKODÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIT, vagy legalább nyújtson Vásárhelynek REORGANIZÁCIÓS HITELT!
3. MENTSÜK MEG EGYÜTT A STRANDOT, A VTV-t, és a SPORTEGYESÜLETEKET!

4. A SPORTEGYESÜLETEK VEZETŐI ismertessék, hogy mely vállalkozások utasították vissza, hogy az előző évekhez hasonlóan támogassák a vásárhelyi gyerekek sportolását, és mutassák be terveiket a következő időszakra: ha csökkentett költségvetéssel is, de hogyan fogják megoldani gyermekeink edzéseit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.