2019. február 18., hétfő

TÖBBSZÁZEZRES KÁRTALANÍTÁS A REPÜLŐS UTAKRA - EZÉRT NÉPSZERŰ A KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.02.18.


A sokasodó fapados botrányok és a légitársaságokkal elhúzódó kártérítési viták egyre több utazót ösztönöznek arra, hogy repülős kiegészítő biztosítást kössenek. A Posta Biztosító eddig több mint tízezer repülőutat biztosított, és több millió forint kártérítést fizetett a biztosítottaknak.

A tapasztalatok szerint heteket, de akár éveket is várhatnak az utazók jogos kártérítésükre a légitársaságoktól, ha egyáltalán hajlandó a végén a társaság fizetni. Éppen ezért egyre többen kötnek repülős kiegészítő biztosítást utasbiztosításukhoz, hogy megkíméljék magukat a hosszú kártérítési vitáktól.

A PostaUtasŐr Repülős kiegészítő biztosítást2018 májusi bevezetése óta már több mint 6500 ügyfél választotta, ami több mint tízezer biztosított repülőutat jelent – mondta portálunknak Mester Péter, a Posta Biztosító marketingvezetője. Hozzátette: egy ember esetében csak az oda-vissza utazás már két repülőutat jelent, de a személyenként 990 forintba kerülő kiegészítő biztosításért akár 4 átszállás is rögzíthető az oda és a visszaútra is. Jellemzően egy szerződésen belül 2 biztosítottra kérik a védelmet.

A Repülős kiegészítő a fiatalokat, az online felhasználókat és a technikai újdonságok iránt érdeklődőket célzó, augusztusban elindult új utasbiztosításhoz, a Hello Utazóhoz is kapcsolható. A magyar fejlesztésű applikációt használók közül is több mint százan választották már ezt a lehetőséget...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.