2019. július 31., szerda

A GIGÁSZI PROPAGANDAGYÁRRAL KORMÁNYZÓ ORBÁN VIKTOR A SAJTÓSZABADSÁGRÓL ÚGY SÍR, MINT EGY FÜRDŐS KURVA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: NVZS
2019.07.30.


...az Orbán-sajtókban olyan ritka vendég az ellenzéki politikus, mint Magyarországon a demokrácia. Többet ér három Bayer-ocsmányság minden másnál. Mellette, ami nem kakukk rádió meg nem kakukk televízió meg nem kakukk újság, hanem Fidesz-KDNP és Orbán-rendezvény, oda gyakran be sem engedik a kormánykritikus újságírókat. Mégis csak egyszerűbb és hatásosabb segget nyaló mikrofonállványokkal, kamerákkal szót érteni. Ez pontosan abból adódik, hogy a hazugságot, sumákságot, a hatalom agymenős törekvéseit csak maguk között bírja eladni a Vezér. Ott, ahol nyálas szájjal eszik-isszák minden szavát.

Amint rázós kérdést kap vitéz Orbán, szarba lép a levegő, és lesz boldog karácsony. Gyakorlat teszi a mestert, ebből kizökkenni elég kínos lehet neki. Mesteri fokon rúgták ki-be-át-szét a demokratikus intézményeket, darabolták fel a sajtópiacot úgy, hogy a tortából nekik jutott tizenkilenc narancsos szelet, a nem kormánypártiaknak egy szelet. Csak azt tudnám, akkor miért vannak berezelve, ha azzal az egy szelettel kellene szembenézniük. Megmondom: egyetlen diktatúra sem tűri el, hogy az átkozott ballib, vagy milyen sajtó számon kérje a hamis híreket, a korrupciót, azokat a hatalmi intézkedéseket, aminek következtében az emberek szívnak.

Amikor interjút adott a Bild német napilapnak Orbán Viktor, arra az újságírói felvetésre, hogy Magyarországon egyre rosszabbul áll a sajtószabadság, a gigantikus propagandagyárral kormányzó miniszterelnök úgy sírt, mint egy fürdős kurva. Igen, pontosan úgy sajnáltatta magát szegény magyar miniszterelnök...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.