2019. szeptember 2., hétfő

BARTUS LÁSZLÓ: ZSIDÓKAT FASIZÁLNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2019.08.31.


...Kövessük tovább az eseményeket a magyar változások irányába. Magyarországon a Mazsihisz többé-kevésbé következetesen, de identitásából fakadóan egyértelműen követte a zsidóság tradícionális emberi jogi és humanista álláspontját. A magyar zsidóság helye mindig a zsarnokok ellenében, az elnyomással, a jogfosztással szemben, a fasisztákkal való szembenállás helyén volt. Aztán jött Köves Slomó, aki a Mazsihisz pénzére, lehetőségeire utazott, és zsidó testvéreivel szemben az antiliberális (ezért gyökereit tekintve antiszemita) Orbán-rendszerrel való együttműködésből remélhette, hogy a jelentéktelen számú gyülekezete milliárdos vagyonra, hatalmas ingatlanokra, oktatási intézményekre, cégekre, gazdasági és politikai hatalomra tegyen szert. Orbánnak szüksége volt egy olyan “nemzeti” zsidóságra, amely elárulja a zsidó identitást, a zsidóság alapvető értékeit és érdekeit, és legitimálja az ő fasiszta és antiszemita rendszerét. Erre pedig nem sajnálja a pénzt.

Az amerikai evangéliumi kereszténység magyar megfelelője, a liberális SZDSZ alapításában résztvett Hit Gyülekezete ugyanezen logika alapján állt át Orbán fasiszta rendszere mellé. Németh Sándor paktumot kötött Orbánnal, amelynek lényege, hogy a politikai és ideológiai támogatásért cserébe Németh vallási magánvállalkozása, a Hit Gyülekezete (amelyet a Fidesz korábban destruktív és családellenes szektának nevezett), állami elismerést kap, különféle jogcímeken milliárdos támogatásokat és a rendszer alapját jelentő történelmi egyházakkal azonos kedvezményeket kap. Ezért cserébe emberi jogvédőkből a fasiszta állam támogatói lettek. Átvette a hitehagyott amerikai evangéliumi tévéprédikátorok mozgalmának hazugságait, amelyekkel a republikánusokat támogatják, és ezzel az ország legreakciósabb és legmaradibb antiliberális szervezetét hozta létre, amely a militáns kisegyházát Orbán kiszolgálójává tette. A fúziót könnyítette, hogy Németh és Orbán olyanok, mint az egypetéjű ikrek, és két olyan szerveződést kellett összehangolniuk, amelyekben egyaránt totális diktatúra működik.

Ez az antiliberális, antiszemita és fasiszta konglomerátum nem elégszik meg a világi hatalommal és a pénzzel, hanem ideológiát gyárt ebből, hogy ezt a hatalmat és pénzt bebetonozza, másrészt önmagát is legitimálja. Elhitették magukkal azt a hazugságot, hogy ők a zsidóság és Izrael egyedül autentikus védelmezői és képviselői, amiről mindent elmond, hogy milyen korrupt fasiszták a képviselői. De most már ott tartanak, hogy ezt a hazugságot másoknak is el kell fogadniuk, sőt, még tisztelniük is kell, s ennek érdekében az illiberális fasiszták szennysajtójához hasonló propagandát fejtenek ki. A Hit Gyülekezete ún. “sajtója” mindig is egy primitív propagandagépezet volt, amelynek egyszemélyes irányítója Németh Sándor, aki azt hiszi, hogy a leghülyébb olvasó számára is azonnal feltűnő manipulációin senki nem lát át. A Németh Sándor-Orbán Viktor paktum része az álellenzéki ATV, amelynek feladata az, hogy a rendszer ellenzékét Orbán kontrollja alatt tartsa és a rendszerbe konszolidálja.


Másik oldalról pedig Köves Slomó égisze alatt jött létre a Brit Média nevű médiacég, amelynek feladata a “zsidónak” nevezett sajtó elfoglalása, az Orbán-rendszerbe való beépítése és a zsidóság “átnevelése”. A fasiszták és a neonácik által “jó zsidókra” és “rossz zsidókra” felosztott világban ők a “jó zsidók”, akik tudják, hogy csak a jobboldali zsidóság szolgálja a zsidóság érdekeit, a baloldali és liberális zsidók nem. Miközben önmagában a létük is abszurd, totális meghasonlás, és keletkezésük hátterében kizárólag árulás, pénzügyi érdek és a fasiszták hatalmi játszmái állnak, amit ők kiszolgálnak. Ezzel nemcsak a zsidó diaszpórát osztják meg, hanem már fertőzik is őket a fasiszta propaganda hazugságaival. Azzal a döbbenetes jelenséggel kell szembenéznünk, hogy zsidók és hivatásos “filoszemiták” zsidóknak hirdetik az antiliberális fasiszta rendszerek hazugságait, és a zsidóságot igyekeznek minden retrográd, rossz ügy mellé állítani, a menekültek ügyétől, a klímaváltozáson át az antidemokratikus rendszerek támogatásáig.

Most jutottunk el a neokohn.hu nevű online portálhoz, amely TGM helyes megállapítása szerint is a zsidók jobboldalra való átállításának magyarországi zászlóshajója, ahol találkozott a Hit Gyülekezete és a Köves Slomó fémjelezte “nemzeti zsidóság” propagandagépezete. Seres László főszerkesztő a menekültellenes és iszlamofób cikkeivel küzdötte le magát a Hit Gyülekezete propagandájának és a Hetek című agitációs- és propagandakiadvány szintjére, beiratkozva annak szerzői közé. A neokohn.hu szerzői között számos olyan embert találunk, akik a Hit Gyülekezete kézzel vezérelt és Németh Sándorhoz bekötött propagandistái, a Hetek szerzői (Hajdú Tímea, Kulifai Sára, Eperjesi Ildikó, de Pelle János is rendszeres Hetek-szerző volt). A lap tulajdonosa a Brit Média Befektetési Kft., a Köves Slomó-féle “nemzeti zsidóság” médiacége. A főszerkesztő-helyettes Veszprémy László Bernát, aki a szentháromságban az orbáni propagandagépezet képviselője, mint a Mandiner szerzője, a történelemhamisításra létrehozott Veritas Intézet és a Migrációkutató Intézet munkatársa. Ezzel a kör bezárult...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.