2019. október 31., csütörtök

BARANYI: FERENCVÁROS LEGÉRTÉKESEBB INGATLANJAIT ELADTÁK BAGÓÉRT

INDEX
Szerző: FT
2019.10.31.


Ferencváros független polgármesterével, Baranyi Krisztinával élőben interjúztunk az Index stúdiójában.

A beszélgetésen Baranyi elmondta, hogy legalább 20 éve nem látott magyar csapatok közötti futballmérkőzést, pedig egyébként szereti a focit. A Fradi-Újpesten legutóbb kint volt, mert Ferencváros polgármesterként kötelességének érezte, a Fradi meccseire a továbbiakban is ki fog járni.

Korábban többször fogtak kezet Bácskai Jánossal, ez a polgármesteri átadás-átvétel idején mégis elmaradt. A polgármester meglepődött Bácskai "sértettség vezette" viselkedésén, akivel úgy érzi, "permanens háborúban állnak".

Arra a kérdésre, hogy felmerülhet-e Bácskai büntetőjogi felelőssége, azt mondta, hogy nem tudja, de politikai felelőssége mindenképpen van. Baranyi szerint a választással a politikai felelősségre vonás megtörtént. Baranyi büntetőfeljelentéseket fog tenni ügyekben, de itt nem a polgármester lesz a gyanúsított.

Két nagy ügyet lát egyelőre, ez a parkolás és a nagy értékű ingatlaneladás ügyei. Baranyi szerint

FERENCVÁROS LEGÉRTÉKESEBB TELKEIT ÉS HÁZAIT ADTÁK EL BAGÓÉRT, OLYAN CÉGEKNEK VAGY SZEMÉLYEKNEK, AKIK TÖBB SZÁLON KÖTŐDNEK A FIDESZ FELSŐ VEZETÉSÉHEZ VAGY AKÁR SZEMÉLYESEN ORBÁN VIKTORHOZ IS

- jelentette ki. Ezekkel kapcsolatban dokumentumokat még nem tudott megnézni Baranyi - mondta kérdésünkre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.