2019. október 8., kedd

ISMERD MEG JELÖLTED - BUDAPESTI JELÖLTKERESŐ (ITTLESZEK.HU)

ITTLESZEK.HU
Szerző: ittleszek.hu
2019.10.


ISMERD MEG JELÖLTED!

Keresd ki a címed és nézd meg, ki indul csapatunkból a te lakóhelyeden!

KEDVES BARÁTOM!

A mi kampányunkat a lelkesedésünk hajtja előre! Nem láthatatlan források, nem leuralt közmédia, nem elfoglalt újságok, tévék, óriásplakátok és ki tudja mi minden, hanem a mi hangunk, a mi erőnk - a változást akarók többsége! Ezért arra hívlak, hogy együtt csináljuk meg Magyarország eddigi leginnovatívabb mozgósító kampányát! Mondd el szerinted miért fontos most változtatni és küldd el minél több barátodnak, ismerősödnek! Szeretném, hogy mindenkihez eljusson: érdemes elmenni szavazni október 13-án, mert most változtatni fogunk!

MINTALEVÉL

Kedves Barátom / Nagyi / Szomszéd! (legyen személyes a megszólítás!)

Talán hallottál róla, hogy október 13-án vasárnap önkormányzati választások lesznek. Most Budapesten esély van rá, hogy legyőzzük a Fideszt, mert Karácsony Gergely vezetésével végre egy közös csapatban indul az ellenzék.

Nekem személy szerint is fontos, hogy változtassunk Budapest élén, mert... (Ide írhatod a te személyes történetedet!)

Kérlek szépen, hogy a kedvemért menjél el vasárnap és szavazz a változásra, szavazz Karácsony Gergelyre és az ő jelöltjeire! Ha nem tudod, hogy ki a te körzetedben a jelölt, akkor ezen az oldalon (ittleszek.hu) lévő jelöltkeresőben a pontos lakcímedet megadva megtalálod! Csak 5 perc az életedből, de nekem ez sokat jelent! És ha úgy gondolod, akkor küldd te is tovább ezt a levelet és mondd el Te is barátaidnak, ismerőseidnek miért fontos most változtatni!

Nagyon köszönöm! Közösen sikerülni fog!

Név

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.