2021. július 28., szerda

ILYEN MÉG NEM VOLT: ORBÁN RÁHEL CÉGALAPÍTÓ LETT

MFOR.HU
Szerző: for.hu
2021.07.28.


Odu Store néven hozott létre céget, amelyben Orbán Viktor lánya egyben az ügyvezető is. Közben a férje, Tiborcz István sem tétlenkedett, újabb vállalkozással bővítette céghálóját.

Orbán Viktor miniszterelnök lányáról, Orbán Ráhelről régóta tudni lehet, hogy érdeklődik a divat- és szállodaipar iránt, és az évek során fontos háttérpozíciókat szerzett meg ezekben az iparágakban. Eddig névvel nem vállalta fel tevékenységét, azonban az elmúlt hetekben nyíltan kezdte felvállalni munkásságát, előbb cégvezetőként, aztán tulajdonosként is beazonosítható szereplő lett.

A friss fejlemény, hogy a saját tulajdonában és vezetése alatt álló cég került bejegyzésre, mégpedig nem is oly rég, június végén.

A 3 millió forintos jegyzett tőkével alapított Odu Store Kft. fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, vagyis lényegében mindennel foglalkozik, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru. A cégnyilvántartás alapján azonban az a sejtésünk, hogy elsősorban az Orbán Ráhel fő profiljába tartozó ruha- illetve textilipari tevékenység lehet meghatározó, ezek dominálnak a cég teljes tevékenységi körén belül is.

Mint említettük, az Odu Store egyedülálló abban a tekintetben, hogy mind az alapító, mind a cégvezető Orbán Ráhel, és a hatályos dokumentumok szerint ebben az üzletben nincsenek társai. Mivel nagyon friss alapítású vállalkozásról van szó, egyelőre nem tudni, milyen kiterjedésű üzletkörrel fog rendelkezni. Az biztos, hogy az Odu Store-t a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik, ám az Odu Store-hoz köthető boltot nem találtunk a bevásárlóközpont által listázottak között...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.