2022. február 26., szombat

A PESTI SRÁCOK SZERINT ORBÁN HAZAÁRULÓ

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2022.02.26.


Mint tudjuk a Pesti Srácoktól, aki a mostani háborúban az ukránok oldalán áll, az hazaáruló. Viszont a kedves vezető, aki maga Orbán, két nap után sziszegve és meghasonulva, de csak kimondta, hogy elítéli az orosz agressziót. Számomra ebből az jön le, hogy Orbán Viktor az ukránok oldalán áll, következésképp a Pesti Srácok szerint Orbán Viktor hazaáruló. Ilyen az, amikor a kitartott és etetett média önjáró lesz, vagy a központi direktívák nem bírják követni az eseményeket. Most az az érdekes helyzet állott elő, hogyha valaki ennek a dolgozatnak a címét olvassa, akkor arra jut, na, ez a Kázmér már megint nem bír magával, és ócsárolja a magyarok istenét.

Holott, mint kiderült, csak a csicskasajtó gondolatmenetét vittem végig, amiből ez a következtetés fakad. Orbánt nagyon sok minden miatt lehetne – és teszik is – hazaárulónak nevezni, ebben a konkrét esetben azonban a sajátjai ítélik el, de annyira hülyék, hogy észre sem veszik. A köztévé – amely M1 néven híresült el – is így van ezzel. Ők is kialakítottak egy mechanizmust, amivel a diktátor valagát nyalják és propagandáját terjesztik, ami módszer annyira rájuk jegecesedett, hogyha a felgyorsult világra reagálni kell, képtelenek rá. Ott is az orosz propagandát nyomták akkor, amikor az idoljuk már más húrokat pengetett.

Vannak a szagértői a Fidesznek, akik, mint valami cirkuszi idomított majmok, tolják a debilt a népek képébe. Nógrádi szagértő és Spöttle szagértő, akik ezúttal is utat mutattak a Mari néniknek, miképpen kell fideszi szemel szemlélni a világot, csak egy kis fáziskéséssel. Mindemellett egészen elképesztő dolgokat lehetett hallani a két médiamalactól. Spöttle szagértő szerint az oroszok higgadtan teszik a dolgukat, például hajtanak át tankkal autókon, tehát szakszerűen rohanják le Ukrajnát, míg ellenben az ukrán elnök meggondolatlan, amikor népe kezébe fegyvert ad. Sőt, olyan mint Hitler, aki szerinte a történelemben utoljára fegyverzett fel öregeket és gyerekeket.

Ezt a Spöttlét, ha nem lenne, ki kellene találni, és nézegetni, hogy jó pénzért meddig bír elmenni az aljasságban, de nagy valószínűséggel a falig. Nógrádi szagértő sem jobb, aki szerint Putyin csupán az ukrán népért megy keresztül rajtuk tankokkal és bombázza őket a városaikban – azért veri, mert szereti, ez ilyen atyai gesztus –, és ukránbarát kormányt szeretne az ország élén látni. Ilyen hangnemben folynak a dolgok a köztelevízióban, amelynek a hírhamisító – és erről papírja is van – Papp Dániel a főnöke, akihez Ungár képviselő keresetlen kérdéseket is intézett amiatt, ami folyik a cégénél százmilliárdért, ami összegből akár dolgozni is lehetne.

Nos, Ungár képviselő az iránt érdeklődik, hogy Papp Dániel 1./ kapott-e pénzt a Kremltől azért, hogy kiszolgálja a geopolitikai érdekeiket? 2./ Kellett jelentést tennie az orosz nagykövetség valamelyik alkalmazottjának? 3./ Milyen formában kapja Moszkvától az instrukciókat a műsor elkészítéséhez? – A képviselő kérdései ugyan jogosak, de okafogyottak, illetve kevéssé életszerűek. Mert és ugyanis Moszkva a Karmelitába küldi az instrukciót, a Karmelita pedig ennek a Pappnak, csak most épp szar került a propellerbe, a dolgok összekeveredtek, így ennek a Pappnak nincs meg az útjelző cövekje a megfelelő irányról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.