2022. augusztus 22., hétfő

ORBÁN LESZARTA A MAGYAROKAT IS, AZ ÁLLAMALAPÍTÁST IS, NYILVÁN NEM VÉLETLENÜL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.08.21.


Ahhoz képest, hogy Orbán nemcsak formálisan miniszterelnöke, hanem informálisan korlátlan, teljhatalmú ura, diktátora, tulajdonosa Magyarországnak, nem nagyon izgatta, hogy államalapítás ünnepe van. Augusztus 20-án, amikor a magyarok saját hazájuk megalapítását ünneplik, Orbán tüntetően távol maradt. Horvátországban nyaralt, és még arra is volt gondja, hogy ez kitudódjon. A horvát elnökkel vacsorázott, amiről fotó is készült. Orbán ezzel üzent a magyaroknak, hogy augusztus 20-a nem számít, az államalapítás hamarosan “át lesz értékelve”.

Elsőre csak otrombaságnak tűnik, hogy az ország első számú vezetője a legnagyobb nemzeti ünnepen nem jelenik meg, nem a népével ünnepel, hanem megtoldja a szabadságát és nyaral. De a magyar jövőt egyedül alakító diktátor minden bizonnyal üzenni akart ezzel, és a gesztus első lépés augusztus 20-a átértékelése felé. Az is felháborító, hogy magára hagyta, felcsútiasan “leszarta” a magyar népet, amely még a Nyugathoz való csatlakozással létrejött államalapítást ünnepli, de az a lehetőség még inkább, hogy ez az ember az egész magyar történelem meghamisítására készül.

A NER állampártja, a Fidesz kijelölt szónokai, a katonanemzetet vízionáló hadügyminiszter, az Európai Uniót rendre utasító Novák, a globális zsidó világ-összeesküvést ezúttal magánhatalomnak nevező elmebeteg Kövér egységesen nyugatellenes beszédeket tartottak. Azon az ünnepen, amikor Magyarország a Nyugathoz való csatlakozást ünnepli, mert így tudott államot alapítani, amikor a Nyugathoz való tartozás a magyar nép álmait és vágyait testesíti meg, amikor ez mindennél jobban megvalósult azzal, hogy egy fasiszta és egy kommunista diktatúra után a demokratikus EU tagja.

A problémát éppen az jelenti, hogy ma a Nyugat demokratikus országok közössége, Magyarország pedig keresztényfasiszta diktatúra. Ezért Magyarország szemben áll a Nyugattal, így az Európai Unióval, a NATO-val. Valódi szövetségesei a keleti diktatúrák között vannak, Oroszország, Kína, a volt szovjet tagköztársaságok türk és kipcsak önkényuralmi rendszerei között. Magyarország a szentistváni örökséggel szemben halad, vissza a legsötétebb Ázsiába. Nemcsak földrajzilag, hanem politikailag, kulturálisan és ideológiailag, sőt, gazdaságilag is.

Ezért nem vett részt Orbán a “szentistván napi” ünnepségeken, nem ünnepelte az ország Nyugathoz való csatlakozását, és nem ismeri el az ehhez kapcsolódó államalapítást. Vagy István királyt kell átértékelni, vagy a Nyugathoz való csatlakozását meghamisítani, de az biztos, hogy itt komoly ideológiai változás lesz. A propagandában hamarosan megjelenik a nyugatos Magyarország tagadása és az államalapítás átértékelése. Még kiderülhet, hogy 2010-ben volt az igazi államalapítás, az alaptörvényben már benne is van, hogy ez a rendszer a szentistváni örökség folytatása.

Még kiderülhet az is, hogy nemcsak egy államalapító van, hanem kettő: István király és Orbán Viktor, akiről még kiderülhet az is, hogy István király leszármazottja vagy fehérvári reinkanációja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.